Inicio > CAMPANYES > “QUEDA’T A ONTINYENT. COMPRA A CASA”
2021-06-17

“QUEDA’T A ONTINYENT. COMPRA A CASA”

Tornen els Xecs que tant ens agrade’n. És el moment de fer d’Ontinyent una ciutat millor i potenciar el comerç local. Cal ajudar als establiments més pròxims.

Per segon any consecutiu, es llança la campanya “Queda’t a Ontinyent. Compra a casa” amb l’objectiu d’incentivar el consum en els comerços i altres establiments de diferents sectors a la ciutat d’Ontinyent.

El funcionament és com el que s’ha utilitza’t fins ara. Per a poder comprar els Xecs Tornem Junts, cal accedir a la web https://www.quedataontinyent.com/ 

La campanya estarà disponible des del 7 de juny fins al 15 de juliol de 2021. Si tens qualsevol dubte, a la pàgina web també podràs trobar les bases d’aquesta.

A més a més, els comerços disponibles per utilitzar els Xecs també els trobaràs a la web. Recorda que, una vegada comprats, has d’imprimir-los o guardar-los al mòbil per poder gastar-los al comerç.

Aprofita’t de l’oportunitat!

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar