Inicio > CAMPANYES > “CAMPANYA DIA DEL PARE”
2021-03-13

“CAMPANYA DIA DEL PARE”

El Dia del Pare està prop de celebrar-se, i de segur que vols elegir el millor regal possible. Els nostres professionals et donaran les millors idees per a que no falles amb el regal.

La campanya estarà disponible des del 14 de març fins al 19 del mateix mes. A les xarxes socials de Compra en Ontinyent, tant al Facebook com al Instagram es podran trobar diferents idees per a regalar el Dia del Pare dels Comerços i Serveis IN.

Es sortejaran premis a través de la targeta de fidelització per potenciar el seu ús.

  1. Utilitzes la teva TARGETA IN? Aprofita per agrair al teu pare amb un detall comprat als comerços adherits, i entraràs en el sorteig d’un dels 10 packs ECO.
  2. Encara no tens la nostra TARGETA IN? Registra’t entre el 14 i 19 de març, i fes una compra en algun comerç adherit. Rebràs un detall de benvinguda! Pots donar-te d’alta en la nostra web https://comercioin.com/asociacio/targeta o a través del comerços adherits.
Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar