Inicio > CAMPANYES > BON NADAL I MOLTES FACILITATS (IV)
2021-01-02

BON NADAL I MOLTES FACILITATS (IV)

Capítol 4: Regals per a triomfar

Hui fa fred, sembla que abelleix estar una mica al resguard. Potser encara et queden un parell de compres per a fer, com sempre passa abans de Nadal. I si te’n vas al centre comercial? Hi ha moltes tendes per a prendre idees de regal i, potser, fer-te amb allò que no trobes en cap altre lloc.

Estàs passejant i, de sobte, repares en un local que no havies vist l’última vegada que vas anar al centre comercial. Recordes haver vist algun anunci a la ciutat i a les xarxes: uns quants comerços d’Ontinyent han portat una selecció de productes perquè els visitants puguen trobar moltes idees de regal en un sol lloc.

La Tenda de Nadal

Del 12 de desembre al 7 de gener, alguns dels nostres comerços i servicis associats participen en la «pop-up store» La Tenda de Nadal, al Centre Comercial El Teler, on posen a la teua disposició el seu carisma, la seua il·lusió i els productes que saben que et faran triomfar amb els regals d’este Nadal.

Vols saber a qui trobaràs?

Recorda que no només en Nadal, sinó durant tot l’any, estem al teu costat al cor de la ciutat.

«Bon Nadal i Moltes Facilitats» és el que el teu xicotet comerç et desitja.

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar