Inicio > CAMPANYES > “ONTINYENT ÉS MÉS”
2021-05-06

“ONTINYENT ÉS MÉS”

És el moment de tornar l’esforç que han fet durant aquest temps els ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent!

Aquesta campanya té com a objectiu donar a conèixer i fer valdre el teixit local, amb comerços, serveis, hosteleria i oci. Tindrà una duració de 20 dies, des del 10 de maig fins al 30.

Recompensar la fidelitat amb 4000€ mitjançant un sorteig de 20 targetes regal entre les persones que realitzen una compra, superior a un import mínim, a qualsevol comerç adherit. Les compres es deuran fer en el període de duració de la campanya.

BASES DE LA CAMPANYA:

  • La campanya consisteix en la realització d’un sorteig de 20 premis de 200 euros cadascun entre totes aquelles persones que realitzen compres o consumicions als establiments participants en el període comprés entre el 10 i el 30 de maig de 2021.
  • Hi haurà 4 rutes diferenciades i agruparan els diferents establiments que estaran degudament identificats segons el tipus d’activitat: Moda i complements; Salut i Bellesa; Oci i Gastronomia; Llar i serveis.
  • Podran participar en el sorteig dels premis totes aquelles persones majors d’edat que realitzen una despesa en qualsevol dels establiments adherits durant el període de duració de la campanya, per import superior a 20 euros en comerços o serveis, o 10 euros en forns-pastisseries, quioscs, hostaleria i restauració.
  • Les persones consumidores podran introduir a través de la web habilitada a l’efecte: www.ontinyentesmes.com les seues dades personals i dades de la compra o servei. Hauran de conservar els tiquets/ factures simplificades per a poder acreditar-ho amb posterioritat. No hi ha límit de participació, es podran introduir tots els tiquets que es desitge.

 

El dia 31 de maig de 2021 es realitzarà un sorteig aleatori mitjançant una aplicació informàtica que extraurà els 20 números premiats, davant el/la titular de la Secretaria de l’Ajuntament (o personal delegat per aquest càrrec), qui donarà fe de l’acte i deixarà constància del resultat del mateix en una acta. El termini màxim per a realitzar compres o consumicions amb la targeta regal serà fins al 20/06/2021. A partir d’aquesta data la targeta regal ja no es podrà utilitzar. Més detall sobre aquesta campanya en  www.ontinyentesmes.com

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar