Inicio > CAMPANYES > REBAIXES EN MOVIMENT
2021-06-25

REBAIXES EN MOVIMENT

Des del 25 de juny al 31 de juliol es realitzarà, com és de costum, una acció comercial per a la dinamització de les compres als comerços i serveis adherits a la nostra entitat.

  •   Puc realitzar les meues compres de forma més conscient?: invertim el temps necessari i disfrutem de la quotidianitat de comprar al comerç local?. Cal enriquir l’experiència de compra si fem reflexionar a cada consumidor que la pròpia acció de “compra”, és un bon moment per gaudir de les propostes que ens oferiex la nostra ciutat.
  •   Puc fer-ho d’una manera més sostenible? passejant-nos o traslladant-nos amb bicicleta. Tenim Ontibici -bicicleta elèctrica-, parkings per a bicis convencionals i l’ús del bus públic és gratuït. Coneguem la necessitat d’activitat física per mantenir un bon estat de salut, i volem convidar a que tothom reflexione i es moga per la ciutat d’una forma alternativa a l’ús de l’automòvil. Les accions quotidianes, com desplaçar-se a comprar el pa o recollir una comanda, sense l’ús abusiu dels vehicles, poden resultar part de l’activitat física diària que l’OMS recomana. No és gaire complicat aconseguir 10.000 passes diaries, tan sols es proposar-s’ho.

Per aquest motiu, hem volgut fer una reflexió sobre la mobilitat en l’acció comercial, i posar en coneixement de tots els consumidors i consumidores l’existència d’alternatives per a moure’s i fer-ho de forma més conscient i més sostenible.

Evidentment, Ontinyent és la ciutat perfecta per resoldre aquestes dues qüestions, ja que comptem amb un gran teixit comercial al qual es pot accedir amb totes les opcions de transport sostenible possible. Durant tota la campanya, els consumidors/es podran trobar informació de com realitzar l’alta al servei ONTIBICI i se’ls prestarà ajuda per poder enregistrar-se i començar a disposar del servei per moure’s per la ciutat.

BASES DE LA CAMPANYA

  • Es repartiran 3.000 bosses de tèxtil orgànic: podràs aconseguir la teua bossa si realitzes una compra mínima de 10€ en els establiments adherits i confirmes que t’has traslladat fins aquest amb transport sostenible (bici, patinet, cotxe elèctric, etc.) o a peu. Fins a fi d’existències en cada establiment. Se li atribueix a l’establiment adherit el dret de modificar aquest punt de les bases en funció de les característiques comercials de cada establiment.
  • Es sortejarà un patinet elèctric i per poder participar caldrà seguir les següents passes:

o   Seguir un dels nostres comptes: INSTAGRAM o FACEBOOK 

o   Donar-li “” a al menys una de les publicacions que es realitzaran els dies: 26 de juny, 1, 15 i 29 de juliol.

o   Nomenar a un amic/amiga en els comentaris, tantes vagades com vulgues.

o   A més comentaris més probabilitat de guanyar.

o   Data de tancament 29 de juliol a les 23:59h.

o   Es comunicarà el guanyador/a en les nostres xarxes.

o   El guanyador/a haurà de recollir el premi en les nostres oficines C/ Maians nº 19 d’Ontinyent.

  • RASCA-RASCA: es sortejaran diferents premis com rellotges de cuina, abonaments d’ONTIBICI i bosses amb material eco.

o   Per a participar serà necessari que tingues instalada l’APP + IN. Al seu apartat del rasca-rasca podràs descobrir el nom dels guanyadors. Descarrega’t l’APP per a IOS o per Android.

o   Podràs acudir a les oficines de la nostra associació en el C/ Maians nº 19 d’Ontinyent per recollir el premi.

  • PUNTS DOBLES TARGETA IN: s’acumularan punts dobles en aquells usuaris i usuàries que realitzen i registren la seua compra amb la Targeta IN, els dies 17 i 24 de juliol.  

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar