Inicio > CAMPANYES > L’ESTIU VIU A ONTINYENT
2021-07-28

L’ESTIU VIU A ONTINYENT

Continuem amb la dinamització del comerç a la ciutat d’Ontinyent!!  

I a més a més, aquesta vegada el premi és disfrutar d’una tapa gratuïta o de dos sopars per a dos persones.

La campanya L’Estiu Viu a Ontinyent estarà vigent des del 26 de juliol fins al 15 d’agost, ambdós dies inclosos, i hi haurà més de 500 desgustacions gastronòmiques gratuïtes.

Com aconseguir-ho? 

Per les compres realitzades als establiments adherits (pots consultar-los ací) rebràs una targeta rasca-rasca amb la qual podràs aconseguir un premi en forma de degustació gastronòmica.

  • Per poder aconseguir el rasca-rasca, les compres han de ser superiors a 20€ en els establiments generals (comerços i serveis) i superiors a 10€ en forns i pastisseries, condició supeditada fins al finalitzar les targetes.
  • Si la targeta rasca-rasca és premiada amb “Tapa gratuïta”, el client/a haurà de presentar-la al bar o restaurant per a poder gaudir del premi. Si el client identifica el seu nom i telèfon, al revers de la targeta, i fa entrega d’aquesta en el mateix establiment hosteler, podrà participar en el sorteig de 2 sopars per a dos persones.
  • Si la targeta rasca-rasca no ha sigut premiada, el client/a podrà participar amb aquesta, indicant nom i telèfon al revers, en un sorteig de 2 sopars per a dos persones. Podrà entregar la targeta en l’establiment on ha realitzat la compra.

 

  • Establiments on consumir el premi:

o EL TAULELL – https://www.instagram.com/taulellgastronomic/ 

o ROMA – https://www.instagram.com/romaontinyent/ 

o BAR JAUJA – https://www.instagram.com/barjauja/ 

o ZOCO Cuina Urbana – https://www.instagram.com/zococuinaurbana/ 

o MONTEREY – https://www.facebook.com/restaurante.monterrey.3 

o WAIT COOKING – https://www.instagram.com/waitexperience/ 

o EL CAMÍ VELL – https://www.instagram.com/restaurant_el_cami_vell/ 

o TRACA BAR – https://www.instagram.com/tracabar/ 

o MAGIC – https://www.instagram.com/magic_gastropub/ 

 

Sorteig des dos sopars per a dos persones

  • El sorteig es realitzarà entre totes les targetes rasca-rasca recollides als establiments participants (d’hostaleria i comerços i serveis IN), i tindrà lloc el dilluns 6 de setembre. Serà retransmès en directe per les xarxes de l’associació i es publicaran els dos guanyadors/es en les nostres xarxes: INSTAGRAM i FACEBOOK
  • Els guanyadors del sorteig, hauran de recollir el premi en les nostres oficines C/ Maians nº 19 d’Ontinyent de dilluns a divendres de 8:00h a 15:00h. (telf. 96 291 56 85)

 

 

A les nostres xarxes socials podràs enterar-te de totes les novetats. A més a més, hi haurà música al carrer per fomentar l’activitat a la ciutat. Segueix-nos a FacebookInstragram i Twitter.

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar