Inicio > CAMPANYES > EL FUTUR QUE COMPRES…
2021-09-08

EL FUTUR QUE COMPRES…

En l’últim any i mig han canviat molt les coses. Nosaltres també. El futur que crèiem conèixer ja no és tan segur. Però, i si pogués ser-ho?

És moment de comprometre’ns i entre tots posar el nostre gra de sorra per forjar un futur més segur per a tots nosaltres, i contribuir a que la nostra ciutat tinga el futur que volem.

Les nostres decisions en el moment de compra, també afecten a la societat que tindrem en uns anys. A les nostres mans està la possibilitat de canviar moltes coses i millorar-les.

 #Elfuturoquecompras #Elfuturquecompres

 

Video

 

Confecomerç llança aquest 6 de setembre una nova acció de conscienciació i sensibilització ciutadana basada en la guardonada campanya “Xicotet Comerç. #ElFuturoQueCompres “. Amb humor, però sense deixar de posar el focus en la responsabilitat dels ciutadans, la nova estratègia ajudarà a reflexionar sobre com serà el futur dels nostres pobles i ciutats si mantenim els nostres hàbits de compra actuals.Aquesta campanya proposa als usuaris pronosticar el seu futur partint d’unes preguntes que els anirem fent ja dades estadístiques de cada un dels municipis de la Comunitat Valenciana. No som Google, però hem creat el nostre propi algoritme per endevinar el futur segons les nostres compres que hem allotjat a la web Elfuturoquecompras.com

Confecomerç sortejarà 3 vals de compra per valor de 250 euros (un per província) entre tots els usuaris que contesten el qüestionari.

 

Web elfuturoquecompras.com

 

 

BASES LEGALS CONCURS ELFUTUROQUECOMPRAS.COM 2021 

 La Confederació d’Empresaris de Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (d’ara en avant Confecomerç CV), amb domicili social en el carrer Hernán Cortés 4-1r de València, organitza la promoció “Elfuturoquecompras.com” amb l’objetiu de concienciar a la ciutadania sobre una compra més responsable i promoure les compres en el xicotet comerç associat de la Comunitat Valenciana durant el mes de setembre de 2021. 

 El concurs té com a finalitat premiar amb 3 vales de compra per valor de 250 euros als usuaris/as que segueixen totes les indicacions de l’apartat Mecànica de la promoció (6). 

 Podran participar en la promoció totes les persones físiques majors de 18 anys que emplenen el qüestinari de la web de la campanya. 

Si resulta guanyadora una persona que no complisca els requisits de participació, perdrà el seu dret a obtindre el premi guanyat 

La promoció es compon de diferents premis per un valor total de 750 euros que es distribuiran equitativament en cadascuna de les tres províncies de la Comunitat Valenciana: 

– Província de Castelló: 1 val de 250 euros 

– Província de València: 1 val de 250 euros 

– Província d’Alacant: 1 val de 250 euros 

Els vals es podran gastar en els comerços associats participants en la campanya de la localitat on la persona guanyadora residisca o, en cas que no existisca o no haja participat l’associació de comerç local, en qualsevol localitat de la província on hi haja comerços participants. 

El premi s’haurà de consumir entre el 5 i el 10 d’octubre. 

El premi en cap cas és canviable pel seu import en metàl·lic i haurà de ser gastat en compres en els comerços adherits a la promoció. 

Cada participant només podrà optar a un premi. 

Mecànica de la promoció 

El concurs tindrà lloc en la web http://elfuturoquecompras.com. 

Per a participar en el sorteig serà necessari que les persones participants emplenen el qüestionari sobre hàbits de consum que trobaràn a la web. 

Per a participar en el concurs, les persones hauran d’accedir a la web de la promoció, bé escanejant el codi QR inclòs en els cartells a la seua disposició en els comerços participants, bé navegant a la url de la campanya, i hauran d’emplenar el formulari de participació, indicant les dades personals que se sol·liciten. 

Les persones guanyadores seran seleccionades d’entre totes les participants que complisquen amb els requisits especificats en aquestes Bases Legals. Els guanyadors es publicaran el dia 4 d’octubre a la web de Confecomerç CV i xarxes socials. 

Els establiments en els quals podrà realitzar les compres per a participar en el concurs seran els comerços adherits a aquesta campanya i que són membres de les associacions integrades en Confecomerç CV referenciades en https://confecomerc.es/organizaciones-miembro. 

Les associacions i/o els establiments podran variar, sense que això genere cap responsabilitat sobre cap associació, establiment o entitats organitzadores (Confecomerç CV i institucions col·laboradores). 

Selecció de guanyadors 

Les persones guanyadores se seleccionaran d’acord amb el que s’estableix en Mecànica de la promoció. 

CONFECOMERÇ CV s’encarregarà de contactar amb els guanyadors i gestionar el premi amb ells. 

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar