CampanyesSetmana del cupo

DATA D'INICI

11 de novembre 2013

DATA FIN

16 de novembre de 2013

QUEDAN:

2019/11/25 00:00:00

Aquesta setmana de l’11 al 16 de novembre gaudeix de les teues compres. Els Comerços In t’ajuden a que les teues compres siguen més fàcils oferint-te descomptes directes en diversos productes. En el fullet que haureu rebut en les vostres cases o si no arreplegant-ho en un Comerç In, participant en la campanya, teniu totes les promocions i a més, més de 100€ en xecs de regal, que els podreu utilitzar de l’11 al 30 de novembre.

En el fullet apareixen tots els comerços que participen en la promoció i a continuació en les bases de la campanya també teniu tots els comerços In en els quals podeu intercanviar els xecs.

BASES DE LA CAMPANYA DE LES PROMOCIONS:

-Els productes de la promoció estan subjectes a la disponibilitat dels productes en les tendes.- Aquests descomptes seran vàlids de l’11 al 16 de novembre. BASES DE LA CAMPANYA DEL XECS REGAL: – Aquests xecs seran canviables en qualsevol dels comerços que apareixen en el següent llistat: Alimenta, Autoescuela Juanjo, Blanc I Negre, Borja Ópticos, Calzados Poppins, Carmelo Nova Sabates, Carmen Canalejas, Centre d’Estètica I Benestar IO, Columpios Penadés, El Aluminio, Folgado Joyero, Ikebana, Juanjo OItra By Ando Ando, Mayoral, Metropolis, Nitra, Pescados Matias, Peques, Pla Complements, Susi Lencería, Vaello Menaje. – La seua validesa serà de l’11 al 30 de novembre de 2013. – Els xecs de 10€ es podran canviar en els compres superiors a 100€. Els xecs de 5€, el les compres superiors a 50€ i, per últim, els xecs d’1€, en les compres superiors a 10€. – Aquests xecs no seran acumulables a altres ofertes que el comerç tinga vigent en el mes de novembre. – l’ús dels xecs és compatible amb la suma dels punts en la targeta In. Encara que el valor dels punts de la targeta coincidira amb el valor de la compra una vegada descomtat el o els xecs.

Deixa un comentari