webioesteticalogo

Establiment adherit al programa de la Targeta + In

Perquè la teva imatge és la nostra. Centre d`Estètica i Benestar IO Ontinyent és una empresa de serveis d`estètica i benestar en la que posem a la teva disposició tot tipus de tractaments facials, corporals, consulta dietètica, consulta metge-estètica, Fotodepilació Selectiva, Micropigmentació eyeliner, celles i llavis, depilació cera d`un sol ús, ungles de gel, esmaltat semipermanent, manicura SPA, pedicura SPA, maquillatges (núvia, festa, fotos …) Cursos en grup o classes individuals de Maquillatge, Assessorament cosmetológic, etc.

La primera norma d`aquest Centre és la de realitzar abans de qualsevol tractament, un estudi biomorfològic personalitzat, juntament amb una anàlisi microscòpica de la pell, necessitem saber com és el funcionament intern de cada persona, dependrà de la nostra bio – Morfologia, predominaran unes alteracions estètiques o altres, només d`aquesta manera podem adaptar el millor tractament a cada un, no som tots iguals, ni tenim les mateixes alteracions estètiques, ni funcionem de la mateixa manera.

Som un grup de professionals que des de fa més de 30 anys ens esforcem, dia a dia, per oferir més i millor qualitat en els nostres serveis. Concessionaris exclusius per a Ontinyent de les marques Integree, BABOR i Dtor. BABOR, així com les tecnologies més avantguardistes del mercat (Biochem) a la seva disposició.

962 914 498

Avinguda Almaig, 36 baix

Dilluns a divendres de 10:00-20:00, dimarts, dissabte i diumenge tancat

Centre d’estetica IO Ontinyent