Inicio > CAMPANYES > “DIA DE LA MARE. COMPRA EL TEU REGAL ALS COMERÇOS I SERVEIS IN, I PARTICIPA EN EL SORTEIG DE 5 TARGETES REGAL”
2021-04-26

“DIA DE LA MARE. COMPRA EL TEU REGAL ALS COMERÇOS I SERVEIS IN, I PARTICIPA EN EL SORTEIG DE 5 TARGETES REGAL”

El Dia de la Mare s’aproxima i si estàs buscant el regal perfecte per a la teua, deixa’t assessorar pels nostres professionals.

Des del 26 d’abril fins al 2 de maig es durà a terme la campanya i a les xarxes de Compra en Ontinyent podràs trobar diferents idees per a regalar.

A més a més, hi haurà un sorteig de 5 targetes dotades amb 20 € cadascuna. 

Per a participar serà necessari que tingues instalada l’APP + IN. Al seu apartat del rasca-rasca podràs descobrir el nom dels guanyadors. Descarrega’t l’APP per a IOS o per Android.

BASES DE LA CAMPANYA

  1. Realitza una compra amb un import mínim de 5€ en algun dels comerços o serveis associats. Consulta ací els comerços i serveis adherits.
  2.  Si encara no eres usuari de la “Targeta IN” t’hauràs de registrar bé en el Comerç o a través de la web: https://planfideliza.online/comercioin/alta_tarjeta_in/
  3. Demana al comerç on realitzes la compra que et valide el ticket per poder participar.
  4. Descarrega’t l’APP +IN i consulta l’apartat “Premis i sortejos”. Des d’aquest apartat, i una vegada validada la teua compra pel comerç corresponent, aniran apareixent els “rasca-rasca” que hauràs de descobrir per saber si has sigut premiat.
  5. El diumenge 2 de maig, finalitzarà el sorteig havent-se comunicat a través de la pròpia APP els premiats i premiades.
  6. Si has sigut afortunat/da, hauràs d’acudir a les oficines de la nostra associació en el C/ Maians nº 19 d’Ontinyent i et farem entrega de la targeta amb l’import de 20€ per a consumir en els comerços adherits. 

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar