Inicio > CAMPANYES > JO 馃枻 IN. ESTIMA EL COMER脟 LOCAL
2022-02-07

JO 馃枻 IN. ESTIMA EL COMER脟 LOCAL

Del 7 al 28 de febrer amb les compres realitzades als establiments associats, el clients podran participar en el sorteig d’una escapada de cap de setmana per a dos persones.

Sota el pretext la data del 14 de febrer (Sant Valenti虂), es proposa una accio虂 de comunicacio虂 per tal de transmetre estima cap al comerc抬 local pero虁 evitant convertir-la en una campanya dels enamorats. Aquesta accio虂 ens difere虁ncia des d’un punt de vista emocional, amb un tractament gra虁fic sensible, u虂nic i entusiasta. El concepte “comerc抬” engloba tot tipus d’activitat professional, des de la tradicional botiga fins al professional independent o establiment de serveis.

Pots consultar els establiments participants en el següent enllaç

 

BASES DE LA CAMPANYA

  • Es sortejara虁 una escapada de cap de setmana per a dos persones, valorada en 250€. El guanyador rebra虁 el premi per a gastar en l’age虁ncia col·laboradora segons el desti虂 que detige, podra虁 escollir on vulga.
  • Les compres han de ser superiors a 20€ en establiments generals i superiors a 10€ en forns o pastisseries.
  • Les paperetes s’han d’emplenar en els establiments en el moment de realitzar la compra.
  • Podran participar únicament en el sorteig residents a Espanya majors de 18 anys, excloent treballadors i treballadors de l’associació.
  • Es comunicaran el guanyadors en les xarxes socials (InstagramFacebook) de l’entitat i ens posarem en contacte en ell o ella per a l’entrega del premi.
  • Podran participar únicament en el sorteig residents a Espanya majors de 18 anys, excloent treballadors i treballadors de l’associació.

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si contin煤as utilizando este sitio asumiremos que est谩s de acuerdo 路 M谩s informaci贸n
Estoy de acuerdo
Rechazar