Inicio > CAMPANYES > COMERÇOS I SERVEIS IN. SEMPRE AL TEU COSTAT.
2021-11-05

COMERÇOS I SERVEIS IN. SEMPRE AL TEU COSTAT.

Al llarg d’estes últimes setmanes hem vist com des de diferents canals com per exemple radio, premsa escrita, xarxes socials i emplaçaments publicitaris s’ha comunicat la desaparició de centenars de persones de la nostra comarca, La Vall d’Albaida.

Totes elles ho han fet de manera misteriosa, durant un període breu de temps i amb una mateixa conducta i patró, tots amb el mateix argument “me’n vaig ací al costat, torne en un moment”.

Després de l’expectació i curiositat causada, per fi, descobrim el parador i la raó de la desaparició de centenars de veïns i veïnes: Mar, Joan o Lola són alguns d’ells. Els COMERÇOS I SERVEIS IN D’ONTINYENT EREN EL DESTÍ de tots estos amants de les novetats, la moda, del tracte directe i de la proximitat.

 

BASES DE LA CAMPANYA

  • Es sortejaran 10 targetes amb 200€ cadascuna, per consumir en els comerços i serveis IN adherits. Més de 100 establiments on podràs consumir el teu premi, consulta’ls ací: https://comercioin.com/guia-de-comercos
  • Les participacions es podran aconseguir realitzant compres iguals o superiors a 20€ en els establiments generals i superiors a 10€ en forns o pastisseries. En cada butlleta de participació, seguint les LOPD, s’hauran d’emplenar les dades del o la participant.
  • El sorteig es realitzarà el dia 22 de novembre a les 12:00h, en la Carpa de Fira dels Comerços i Serveis IN.
  • Es comunicaran el guanyadors en les xarxes socials de l’entitat https://www.instagram.com/comercioin/ https://www.facebook.com/Comercioin i ens posarem en contacte en ells per l’entrega del premi.
  • El premiats hauran de recollir les targetes el 22 (en la carpa de Fira) o del 23 al 26 de novembre de 8:00 a 19:00 hores en les oficines de l’associació: C/ Mayans nº 19 d’Ontinyent.      
  • Podran participar únicament en el sorteig residents a Espanya majors de 18 anys, excloent empleats i parents immediats de ComerçIn,

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar