Inicio > CAMPANYES > CAMPANYA : ELS XECS ANTI INFLACIÓ DEL COMERÇ LOCAL
2023-03-14

CAMPANYA : ELS XECS ANTI INFLACIÓ DEL COMERÇ LOCAL

Des de l’Associació Comerç IN creiem que, a banda de ser una entitat de caràcter econòmic o comercial, també ens hem d’apropar a les realitats socials que es viuen en els nostres carrers. En els carrers d’Ontinyent, i de la resta de pobles de la nostra comarca.

D’aquesta manera, i seguint la línia dels quatre principis que hem anat comunicant els darrers mesos, amb la campanya Principis per a recuperar els principis de la mà de Confecomerç,  queda ben clar que el xicotet comerç  és:

  • Pròxim
  • Humà
  • Fresc
  • I Sostenible

I per aquest motiu, i perquè els problemes dels nostres veïns i veïnes també són els nostres, em volgut crear aquesta nova iniciativa: ELS XECS ANTI INFLACIÓ DEL COMERÇ LOCAL.

Des del xicotet comerç també s’està vivint una etapa inflacionista on hem demostrat que, lluny d’incrementar preus aplicant en igual mesura les pujades que ens apliquen els proveïdors, hem volgut renunciar als nostres marges de beneficis situant-nos al costat dels clients, i evitant eixes brusques pujades de preus.

És per això que hem buscat un eslògan que és tota una declaració d’intencions cap als nostres clients. Perquè els seus problemes, també són els nostres.

EXPLICACIÓ DE LA CAMPANYA

Des del 15 de març i fins el 8 d’abril, els clients que realitzen les seues compres en els establiments adherits a Comerç IN podran participar en el sorteig de:

  •  2 xecs anti inflació de 500€ (A raó de 50€ mensuals: els clients o clientes guanyadores rebran unes targetes per consumir 50€ al mes en els establiments adherita a la iniciativa)
  • i 5 xecs anti inflació de 200€ (A raó de 20€ mensuals: els clients o clientes guanyadores rebran unes targetes per consumir 50€ al mes en els establiments adherita a la iniciativa)

En total 2000€ en premis per al més fidels als nostres establiments.

Participar és molt senzill:

  1. Realitzar compres en els més de 130 establiments participants:
  • Per compres superiors a 20€ en establiments generals
  • i superiors a 10€ en quioscs, forns, bars i cafeteries.
  1. Emplenar papereta de participació en l'establiments. O enviant-nos un missatge privat per Facebook o Instagram amb la foto del ticket i les dades de contacte.

El sorteig es realitzarà el 14 d’abril en directe per les nostres xarxes socials.

Iniciativa en col·laboració amb: Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerçs i Treball; i Ajuntament d'Ontinnyent. 

 

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar