Inicio > CAMPANYES > CADA DIA UNA DONA, CADA DIA UN COMERÇ
2021-03-09

CADA DIA UNA DONA, CADA DIA UN COMERÇ

“CADA DIA UNA DONA, CADA DIA UN COMERÇ”

 

Des del 8 de març dia Internacional de la Dona, fins al 18 de març, fem un homenatge al treball i les històries de les dones als comerços d’Ontinyent. Cada dia compartirem històries d’esforç, de dedicació, de conciliació, de lluita… d’algunes dones dels nostres comerços.

L’associació #ComerçIn i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent a través de les xarxes socials volem donar-los veu i que conegueu les seues històries.

COM PARTICIPAR EN L’HOMENATGE A LES NOSTRES DONES?

Molt fàcil!!

Cada dia i fins al 18 de març compartirem una història a través de https://www.facebook.com/Comercioin/ i https://www.instagram.com/p/CMKFNMoCPVu/ sols haureu de comentar amb una anècdota, xicoteta història, reflexió o un simple comentari motivador relacionat amb el paper que les nostres dones més enllà de l’aparador, sent motor de la dinamització econòmica, social i cultural del centre urbà d’Ontinyent.

Entre tots els comentaris que ens deixeu les dues xarxes socials, per correu info@comercioin.com o al WhatsApp de l’associació 615218486 , sortejarem 4 TARGETES DE REGAL IN, amb 50€ cadascuna per consumir en els comerços adherits al programa de targeta IN.
 

BASES DE LA CAMPANYA:

Quan acabe la campanya, entre tots els comentaris que s’hagen publicat en cada una de les imatges de la campanya així com els rebuts a través del correu o whatsapp de l’entitat es farà un sorteig mitjançant aplicació homologada.
El contingut del comentari publicat per l’usuari participant no podrà contindre cap mena d’insult, injúria o difamació a cap persona o entitat vinculada directa o indirectament a la campanya.
Cada targeta estarà dotada amb 50€ per a consumir -sense data de caducitat- en qualsevol dels establiments que a continuació es detallen:

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar