Inicio > CAMPANYES > LA FAMILIA IN. DELS IN DE TOTA LA VIDA
2024-05-23

LA FAMILIA IN. DELS IN DE TOTA LA VIDA

Un homenatge a tots els seus socis, els de fa 20 anys i els del futur.

Una nova iniciativa de l'associació de comerciants, Comerç in, vol felicitar i agrair als socis actuals i als de futur el formar part de la gran família In.

Per aquest motiu, van celebrar el joc de l'amic INcreïble on cada comerciant va rebre un regal signat de part d’un altre membre. El berenar de l’amic INcreïble, va servir per aconseguir imatges d'aquesta gran família que es protagonista de la campanya que hui es presenta.

 

 

Des de l'associació reforcen la necessitat de promoure la comunicació interna a les organitzacions i empreses, ja que és una disciplina de vegades oblidada però que hauria de ser prioritària en qualsevol organització.

A partir de demà divendres la campanya es podrà veure en el suports publicitaris municipals, també en els més de 150 comerços que ja formen part de l’associació, mitjans de comunicació locals i, per suposat, les xarxes socials.

Busquem connectar amb el públic jove, a través també de les xarxes, que són el futur de les compres a Ontinyent i que cada dia més valoren el comerç de proximitat com un comerç sostenible i circular, que ajuda a la economia local i es part de la nostra vida quotidiana.

La campanya ha sigut ideada per l’equip creatiu d’El Tratado de Maripaz, membre de Comerç in desde 2008, i ha comptat amb la col·laboració de 2 Clicks Ontinyent també soci de l’entitat.  

Agrair la col·laboració desinteressada de Colomet, artista de la Vall d’Albaida, que ha posat la banda sonora al nostre espot amb la cançó de Xvida. Una cançó que va escriure durant la pandèmia i parla de l’amistat, de la gent superessencial en la seua vida. Un tema que ve que ni pintat a la família In, dels in de tota la vida.

Col·laboren en la campanya també l’Ajuntament d’Ontinyent a través del conveni anual que té l’associació amb l’Àrea de Promoció Econòmica; i Caixa Ontinyent a amb la posada en marxa d’avantatges financers exclusius sols per a membres i nous membres de l’associació.

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar