Fecha Inicio: 21-10-2019
Fecha Finalización: 08-11-2019

El 21 d'octubre comença la revolució més IN: la campanya “UNEIX-TE A LA REVOLUCIÓ IN, amb la qual pretenem promocionar la nova targeta en el mòbil a través de l'APP + IN Ontinyent i premiar la fidelitat dels clients IN.

Fecha Inicio: 21-10-2019
Fecha Finalización: 08-11-2019

Avancem un pas més cap a la omnicanalitat i digitalització del comerç i serveis d'Ontinyent, treballant en un Projecte més ampli que contempla diferents eines que s'aniran implantant al llarg de l'últim trimestre d'enguany. Un nou projecte pilot, innovador i pioner a Espanya, de la mà de l'Ajuntament d'Ontinyent

Fecha Inicio: 30-09-2019
Fecha Finalización: 25-10-2019

La campanya esta enfocada en el públic infantil d'Ontinyent de 5 a 11 anys d'edat, i es basa en una història en la qual 3 superherois, al costat dels Comerços i Serveis In d'Ontinyent, aporten consells i plantegen reptes, per a combatre les males actituds mediambientals, el pasotismo i millorar el nostre planeta, defensant els principis de: REDUIR, REUTILITZAR I RECICLAR.

Fecha Inicio: 02-05-2019
Fecha Finalización: 31-05-2019

Aquesta campanya, de promoció comercial, es basa en comprar el que dessitges amb menys diners en els comerços i serveis IN adherits a la campanya. 


Del 2 al 31 de maig, es posen a la venda 300 Xecs In amb un valor de 50 euros, dels quals, les persones que en compren només pagaran 40 euros, és a dir, es regalaran 10 euros. 
La venda del Xes In es realitzarà a partir del 2 de maig en la seu de l'associació sita en C/Maians, 19.

Els xecs es podran dividir en 2 de 25€ que es podran utilitzar en dues compres i es podrà descomptar un màxim de 50 € per compra en Xecs, és a dir, 2 xecs de 25€.

 

Fecha Inicio: 13-04-2019
Fecha Finalización: 13-04-2019

VINE A PATEJAR-TE EL CARRERS, T’ESPEREM! – el 13 d’abril

El dissabte 13 d’abril els Comerços i Serveis In hem preparat un dia especial de compres, experiències, sensacions, diversions, descomptes, premis..... i molt més. Hem preparat un dia Intens AMB HORARI ININTERROMPUT per a què faces les teues compres de Pasqua.

 

Fecha Inicio: 10-12-2018
Fecha Finalización: 29-12-2019

Els establiments adherits Comerços i Serveis In a Ontinyent t'ajuden en les teues compres nadalenques, amb un ampli horari d'obertura en el comerç urbà de la nostra ciutat. Les nostres oficines, tendes i comerços posen al teu abast múltiples i diversos productes i serveis per a facilitar-te el trobar allò que més s'ajuste a les teues necessitats. Una variada oferta que juntament amb la flexibilitat d'horaris en aquestes festes converteix a la nostra zona comercial en un referent pel seu dinamisme i actualització constant davant les noves demandes dels consumidors.

Els diumenges 16, 23 i 30 els comerços i serveis In estaran oberts durant tot el dia. Es sortejaran 10 premis amb regals cedits pels comerços i serveis In. A més el diumenge 16 es sortejaran 10 entrades per al teatre i gaudir de l'espectacle “El Cascanueces” i el diumenge 23, 10 entrades per a l'espectacle “Paradis Pintat”.

Els comerços i serveis In que trobaràs oberts són...

Fecha Inicio: 03-12-2018
Fecha Finalización: 05-12-2019

Iniciem campanya de Nadal amb il·lusió, alegria, aparadors decorats per a l'ocasió, ampliant horaris, premis i avantatges per a gaudir del Nadal en família, amb accions destacades com requereix l'esperit d'aquestes festes.

Els comerços i serveis d'Ontinyent estem a la vostra disposició per a ajudar-vos a trobar el regal idoni, per a assessorar-vos en la tasca de trobar el regal perfecte, la roba, calçat i detalls per a aquests dies de festes i celebracions; els millors productes d'alimentació i de llar per a preparar eixos menjars especials…. Tot el que necessites ho vas a trobar en el xicotet comerç, el de sempre, el del costat de casa, el comerç i els serveis d'Ontinyent.

Amb l'esperit nadalenc de regalar hem preparat aquesta campanya amb la qual aquest Nadal les teues compres en els Comerços i Serveis In tenen recompensa, un premi cada dia que cadascun dels nostres establiments ha posat esperant que us agraden.

Cada dia sortejarem un dels regals que han aportat els nostres associats entre totes les persones que realitzeu compres en els nostres comerços i serveis. Podreu guanyar més de 60 regals de diferents sectors com a alimentació, moda, calçat, òptica, joieria, parament, decoració, assegurances, immobiliària, salut i bellesa, educació vial, comunicació, viatges, papereria, detalls per a esdeveniments, telefonia, floristeria, infantil i altres serveis.

A més, els diumenges 16, 23 i 30 obrirem per a facilitar-vos les compres i aquests dies podràs guanyar 10 regals de la llista i 10 entrades al teatre, i els dies 4 i 5 tindrem un horari més ampli, i sortejarem 5 premis..

Com no podia falta, i més en aquestes dates, com tots els anys lliurarem un premi solidari de 300€ al Centre Ocupacional J. Antonio Bodoque.

REGALS QUE POTS GUANYAR

Fecha Inicio: 22-11-2018
Fecha Finalización: 26-11-2018

BLACK FRIDAY ALS COMERÇOS I SERVEIS IN

Compra als nostres comerços i serveis in i trobaràs infinitats de descomptes  i regals per als dies 23 i 24 de novembre.

Comerç i Serveis In a Ontinyent, membre de Confecomerç CV (CECOVAL+COVACO)  promou en el marc de la celebració del Black Friday una campanya especial per als clients que realitzen les seues compres en els comerços durant tota la setmana, en la que s’oferirà la oportunitat de participar en el sorteig d’un fantàstic viatge a un de estos tres destins: Japo, Xile o Laponia.

El sistema de participació es molt senzill, els comerços entregarà un passaport als clients, que deuran realitzar tres compres (d’import superior a 5€) en el període compres del 20 al 24 de novembre, per les que els donaran 3 pegatines (1 per compra) que tindran que col·locar en el passaport. Sols es requereix  es acudir a les reds socials  per a fer els següents passos: donar-li un “Me Gusta” a la pagina de Confecomerç CV, elegir a quin lloc dels destins proposats li agradaria anar i amb qui, i compartir la publicació del sorteig en el mur del client. El client que resulte  guanyador del sorteig deurà tindre els tickets de compra realitzats al llarg de la setmana per poder obtindré el premi.

A més si passes la teua targeta In entraràs en el sorteig de 3 premis de 100€ cada dia.

Fecha Inicio: 12-11-2018
Fecha Finalización: 16-11-2018

10 anys amb tu, hi ha que celebrar-ho!!!!!!!

És per això que de l’1 al 15 de novembre t’esperen regals als nostres comerços i serveis. Als comerços i serveis d’Ontinyent pots trobar tot el que necessites (roba, calçat, alimentació, joieria, esports, oci, temps lliure, infantil, bellesa, òptica, llar, menaje...)

Llancem una campanya de celebració amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyet, Generalitat Valenciana, Camara Valencia, Camara España, Ministerio de Economi y Competitividad, Fondo Europeo de Desarrollo Regional.

 

Tenim premis per a repartir:

Fecha Inicio: 13-05-2018
Fecha Finalización: 27-05-2018

DE SOL EN SOL – del 14 al 19 de maig

El dissabte 19 de maig busca els sols als establiments participants i trobaràs promocions especials amb el producte del dia al 30%, i moltes més promocions marcades amb sols de colors a cada Comerç.

A més, et convidem a l’aperitiu… Del 14 al 19 pots aconseguir la teua invitació al comprar a un Comerç i Servei In i el dissabte es fem un vinet o una cerveseta al Punt In que trobaràs a Martínez Valls de 13h a 15h.

* Promocions vàlides sols per a eixe dia fins esgotar existències.

* No són acumulables a altres ofertes o promocions.