Fecha Inicio: 02-11-2015
Fecha Finalización: 11-11-2015

Del 2 al 21 de novembre, la campanya Posa’t a la moda, promocionarà la variada oferta comercial dels seus associats i repartirà premis entre les compres realitzades

Durant les tres setmanes que dura la campanya, els clients que realitzen les seues compres en els comerços i serveis In, al passar la seua targeta, entraran en el sorteig d’un premi de 100€ i dos de 50€ cadascun, que després podran consumir en els comerços que desitgen. Una oportunitat única per obtindre recompenses a les compres efectuades en el sector de moda dona, cavaller i ceremònia, calçat, lenceria, òptica, joieria o fotografia.

Els comerços i serveis participants en la campanya són:

BORJA ÓPTICOS, CARMELO NOVA SABATES, ESTIL VISIÓ ÒPTICA, FOLGADO JOYERO, GALLERY VISTALIA, JOIERIA DOMENECH, JOIERIA REVERT, JOIERIA TORREGROSA, JUANJO OLTRA BY ANDO ANDO, METROPOLIS, ÓPTICAS CLARAVISIÓN, PLA COMPLEMENTS, RACAL DONA, RAFA PENADÉS FOTÓGRAFO, SANTIAGO CANO, SOMNIS LENCERÍA y STIVAL'S.


BASES DELS PREMIS LA CAMPANYA


- Se sortejaran 3 premis (un de 100€ i dos amb 50€) entre totes les compres realitzades durant la campanya que hagen passat la Targeta In. La participació és molt senzilla: per passar la Targeta In el programa assignarà els números de participació que després entraran al sorteig. L'import del premi es carregarà a posterioritat en el saldo acumulat de la Targeta In de cadascun dels guanyadors, tras notificar i convocar als agraciats a un acte de lliurament de premis. A partir del dia de la recàrrega dels premis, els afortunats o afortunades tindran 1 mes per poder consumir el premi en qualsevol dels comerç i serveis in.