Fecha Inicio: 07-11-2015
Fecha Finalización: 07-11-2015

El dissabte 7 de novembre a les 22:30h començarà a la Plaça Major, davant de l'antic Ajuntament, una passarel.la de moda gratuïta i a l'aire lliure que podran gaudir tant veïns com visitants.

Més d'una desena de comerços In presentaran les darreres tendències en moda de xiquets, dona i cavaller, ceremònia, calçat, lenceria, òptica, bolsos i complements. Juntament amb la col.laboració de perruqueries, centres d'estètica, floristeries i joves dissenyadors de la ciutat, com Andrea Chàfer de Miss fü, mostraran les novetats de les col.leccions d'hivern per al públic assistent.

Carmelo Nova Sabates, El Aluminio, Juanjo Oltra by Ando Ando, Mayoral, Metropolis, Ópticas Claravisión, Racal Dona, Somnis Lencería i Susi Lencería seran els comerços que participaran tot ensenyant els seu gran catàleg en una nit especial de moda.

Amb aquesta activitat es dona per finalitzada la campanya Ontinyent al Carrer, que durant sis setmanes ha dinamitzat la nostra ciutat amb propostes d'art, cultura, gastronomia, infantils, tradicions i comerç.