Fecha Inicio: 23-11-2015
Fecha Finalización: 05-12-2015

LA CAMPANYA AVANÇA’T AL NADAL REPARTIRÀ NOUS PREMIS ENTRE ELS COMPRADORS DE COMERÇOS I SERVEIS IN

Totes les compres realitzades en els nostres establiments entre el 23 de novembre i el 5 de desembre opten a un premi de 100 € i dos de 50 € 

Amb aquesta campanya de comunicació dels establiments associats, Comerç In vol recordar a veïns i visitants del nostre comerç de centre urbà l'ampli catàleg de productes i serveis del que disposen. Els diferents estils i varietat amb què compten, el divers públic al que dirigeixen la seua activitat comercial, els diferents sectors mercantils que es troben representats, i la seua qualitat i preus competitius.

Tots els comerços i serveis associats a Comerç In participen en la campanya. A més de la publicitat de totes les nostres categories comercials, durant les dos setmanes de duració de la campanya, els clients que realitzen les seues compres en els comerços i serveis In, al passar la seua Targeta In, entraran en el sorteig d'un premi de 100€ i dos de 50€ cadascun, que després podran consumir en els comerços que desitgen.

D'aquesta manera, oferim al client dels comerços In un doble benefici: apropar-los tota la gamma comercial existent en la nostra localitat, refrescar-los totes les opcions de compra que els ofereix el comerç associat d'Ontinyent (moda home, dona, xiquets, ceremònia, calçat, llenceria, òptica, joieria, complements, floristeria, llar i decoració, alimentació, salut i benestar, oci, esport, tecnologia i joguets) sense que hagen de eixir a buscar fora res del que necessiten comprar. I a més, la possibilitat d'obtindre recompenses a les compres realitzades amb els premis a la fidelitat de 100 € i 50 €.  


BASES DELS PREMIS LA CAMPANYA

- Se sortejaran 3 premis (un de 100€ i dos amb 50€) entre totes les compres realitzades durant la campanya que hagen passat la Targeta In. La participació és molt senzilla: per passar la Targeta In el programa assignarà els números de participació que després entraran en el sorteig. L'import del premi es carregarà automàticament en el saldo acumulat de la Targeta In de cadascun dels guanyadors. A partir del dia de la recàrrega instantània dels premis, els afortunats o afortunades tindran 1 mes per poder consumir el premi en qualsevol dels comerç i serveis