Imprimeix
Categoria: CAMPANYES
Vist: 227
Fecha Inicio: 02-02-2016
Fecha Finalización: 13-02-2016

CELEBRA EL DIA DELS ENAMORATS AMB PREMIS EN COMERÇ IN


Els Comerços i Serveis en llancen la Campanya del Dia dels Enamorats amb premis, Decoració d'aparadors i Idees per a regalar

Del 2 al 13 de febrer els establiments associats a Comerç In brinden el seu homenatge al dia de l’amor. És el dia en el que pots regalar un detall molt especial als que més vols.

Podeu trobar el producte ideal per a regalar en els nostres comerços i serveis, amb el que agrair i felicitar a eixa persona especial en el seu dia, els clients podran vores beneficiats amb dos premis de 30€ cadascun.

Que seran sortejats entre tots aquells que passen la targeta en les seues compres a partir del dia 2 fins el 13 de febrer. La manera de participar en el sorteig és molt senzilla, els clients simplement tenen que passar la targeta quan realitzen les seues compres, i el programa li adjudica directament uns números per al sorteig que es realitzarà posteriorment.

Des de Comerç In volem donar-li una visió més àmplia a aquest dia, pel que et convidem a que aquest dia demostris el teu amor a la teva parella, la teva família, als teus amics, a la teva mascota, a la ciutat ........

BASES SORTEIG

A partir de l’entrega de premits, el guanyador o guanyadora tindra 30 dies per a consumir el seu premi, que será carregat en la seua tarjeta de client. Es realitzara una entrega de premis, i posteriorment es publicitara la foto i el nom dels guanyadors, a les reds socials, prensa i la página web.