Fecha Inicio: 07-03-2016
Fecha Finalización: 19-03-2016

CELEBRA EL DIA DEL PARE AMB PREMIS EN COMERÇ IN


Els Comerços i Serveis en llancen la Campanya del Dia del Pare amb premis, Decoració d'aparadors i Idees per regalar

Del 7 al 19 de Març els establiments associats a Comerç In brinden el seu homenatge especial als Pares, als Joseps i Josefes, Pepes i Pepas, que tots tenim prop. En una fetxa tan assenyalada. A més a més per coincidir amb una important festivitat regional, és una tradició molt consolidada la compra de regals per celebrar-ho.

Podeu trobar el producte ideal per a regalar en els nostres comerços i serveis, amb el que agrair i felicitar a eixa persona especial en el seu dia, els clients podran vores beneficiats amb dos premis de 30€

Que seran sortejades entre tots aquells que passen la targeta en les seues compres a partir del dia 7 fins el 19 de març. La manera de participar en el sorteig és molt senzilla, els clients simplement tenen que passar la targeta quan realitzen les seues compres, i el programa li adjudica directament uns números per al sorteig que es realitzarà posteriorment.

A partir de l’entrega de premits, el guanyador o guanyadora tindra 30 dies per a gastar el premi carregat en la seua targeta In.

BASES DEL SORTEIG:

- Se sortejaran 2 premis de 30€ entre totes les compres realitzades durant la campanya que hagen passat la Targeta In. La participació és molt senzilla: per passar la Targeta In el programa assignarà els números de participació que després entraran en el sorteig. L'import del premi es carregarà automàticament en el saldo acumulat de la Targeta In de cadascun dels guanyadors. A partir del dia de la recàrrega instantània dels premis, els afortunats o afortunades tindran 1 mes per poder consumir el premi en qualsevol dels comerç i serveis in.Es publicará a les reds socials el nom i la foto dels guanyadors.