Imprimeix
Categoria: CAMPANYES
Vist: 238
Fecha Inicio: 11-04-2016
Fecha Finalización: 30-04-2016

VIU CERVANTES A ONTINYENT I GUANYA PREMIS
Els comerços i serveis In llancen la campanya Viu Cervantes amb premis.

Del 11 al 30 de abril els establiments associats a Comerç In celebren el 400 aniversari de Miguel Cervantes. Els nostres aparadors es posarán de gala per celebrar el 400 aniversari de Miguel de Cervantes.

Si participes en aquesta campanya pots guanyar 1 Tablet BQ, 5 premis de 30€ o un exemplar del llibre “Don Quijote de la Mancha” (adaptat en castellà actual íntegre i Fidel per Andrés Trapiello)

FUNCIONAMENT DE LA CAMPANYA

Per a participar en la campanya has d’omplir la part de darrere del fullet amb el títol del llibre de 15 cites de Miguel de Cervantes que trobaràs als aparadors dels comerços i serveis In. Els pots depositar a les urnes situades en l’oficina de Comerç In al C. Maians, 19 (Junt al Prop), en la Casa Cultura Palau Barons de Santa Bàrbara, al C. Maians, 26 o en les dos biblioteques municipals, (una al C. Tomas Valls, 16 y la atra en C. Manuel Sanchis Guarner).

O si ho prefereixes, fes-te una foto davant de la cita de Cervantes i envía-la al whatsapp del comerç In 615 218 486 junt al teu nom i cognoms i la publicarem al nostre Facebook.

BASES DE LA CAMPANYA:
- Duració de la campanya: del 11 al 30 d’abril
- Data del sorteig: finalitzada la campanya, entre totes les fitxes dipositades a les urnes repartides, s’extrauran per sorteig les participacions guanyadores.
- Sobre la participació per mig de les xarxes socials: poden optar als premis aquells que ens envíen per whatsapp al numero 615218486 anb el nom i cognom la foto amb la cita, entre totes les fotos rebudes es realitzara el sorteig junt als fullets. Les fotos rebudes per el whatsapp es publicaran al Facebook de la associació.
- Als guanyadors se’ls informarà per via telefònica i també es publicarà en la web de Comerç In i en les xarxes socials. Se’ls indicarà una data pel lliurament dels premis corresponents a la seu del Comerç In.
- El premi inclou fer-se una foto, per a ser publicada a les nostres xarxes socials i la pagina web.