Fecha Inicio: 25-04-2016
Fecha Finalización: 01-05-2016

CELEBRA EL DIA DE LA MARE AMB PREMIS EN COMERÇ IN


Els comerços i serveis In llancen la campanya del Dia de la Mare amb premis i idees per regalar.
Del 25 d'abril al 1 de maig els establiments associats a Comerç In rendeixen un particular homenatge a les nostres mares i a totes les dones que ho són i que tots tenim a prop. En una data tan assenyalada, no ha de faltar un detall o obsequi amb el qual celebrar aquesta data familiar.

A més de trobar el producte ideal per regalar en les nostres tendes i serveis, amb el qual agraïr i felicitar a aquesta dona especial en el seu moment, els clients podran veure's beneficiats amb dues targetes regalo de 30 € que seran sortejades entre tots aquells que passen la Targeta In en efectuar les seves compres, entre els dies 25 d'abril i 1 de maig.

BASES DEL SORTEIG:
Se sortejaran 2 premis de 30€ entre totes les compres realitzades durant la campanya que hagen passat la Targeta In. La participació és molt senzilla: per passar la Targeta In el programa assignarà els números de participació que després entraran en el sorteig. L'import del premi es carregarà automàticament en el saldo acumulat de la Targeta In de cadascun dels guanyadors. A partir del dia de la recàrrega instantània dels premis, els afortunats o afortunades tindran 1 mes per poder consumir el premi en qualsevol dels comerç i serveis in que passen la targeta In. Es publicarà a les xarxes socials el nom i la foto dels guanyadors.