Imprimeix
Categoria: CAMPANYES
Vist: 269
Fecha Inicio: 03-10-2016
Fecha Finalización: 22-10-2016

LA NOSTRA LITERATURA

Els comerços i serveis In llancen la campanya La Nostra literatura amb premis
Del 3 al 22 d’octubre els establiments associats a Comerç In celebraran una campanya per a fent homenatge als nostres escriptors/es valencianes. Els nostres aparadors es posaran de gala per a celebrar el dia de tots els valencians amb una campanya dedicada als escriptors/es de la nostra terra.

Si participes en esta campanya podràs guanyar 1 Tablet SPODARK- GLOW, 3 premis de 30€ per utilitzar en els comerços associats i un premi a Facebook de 50€.

 FUNCIONAMENT DE LA CAMPANYA

Per a participar en aquesta campanya caldrà omplir en el fullet que trobaràs als nostres Comerços i Serveis, 15 noms de l’autor del llibre que trobaràs als aparadors dels comerços i serveis In. El teu fullet podràs depositar-lo a les urnes que trobaràs a les oficines de Comerç In en C. Maians, 19, en la Casa Cultura Palau Barons de Santa Barbara, (situada a C. Maians, 26) o en las dos biblioteques municipals, (una situada en la C. Tomas Valls, 16 y l’ atra en C. Manuel Sanchis Guarner).

Si ho desitges, també pots fer-te una foto davant d’alguna frase dels nostres escriptors/es i puja-la a la pagina de Facebook del Comerç In, adjuntant les teues dades i la foto que mes “m’agrada” obtinga tindrà un premi de 50€ per a comprar als comerços i serveis In. 

BASES DE LA CAMPANYA:
- Duració de la campanya: del 3 al 22 d’octubre
- Data del sorteig: finalitzada la campanya, entre tots els fullets dipositats a les urnes repartides, s’extrauran per sorteig les participacions guanyadores.
- Sobre la participació per mig de les xarxes socials: poden optar al premi aquells que pujen al facebook del comerç in una foto amb el seu nom i cognom, i la que mes “m’agrada” obtinga, serà la guanyadora.
- Als guanyadors se’ls informarà per via telefònica i també es publicarà en la web de Comerç In i en les xarxes socials. Se’ls indicarà una data pel lliurament dels premis corresponents a la seu del Comerç In.
- El premi inclou fer-se una foto, per a ser publicada a les nostres xarxes socials i la pagina web.
- Una vegada entregat els premis, tindran un mes per a poder consumir-los als Comerços o Serveis que passen la targeta In.
- Els Premis de 30€ i 50€ seran carregats a la targeta del client del Comerç In.