Imprimeix
Categoria: CAMPANYES
Vist: 255
Fecha Inicio: 01-12-2016
Fecha Finalización: 05-01-2017

Campanya Nadal 2016

El Comerç In oferirà avantatges, premis i activitats especials per la campanya de Nadal 

En un nou esforç per incentivar l'activitat econòmica a la nostra ciutat, els comerços i serveis del centre urbà d'Ontinyent donem inici a la Campanya de Nadal amb una sèrie d'activitats dirigides a la dinamització del sector, de les quals els ciutadans en són els grans beneficiats.

Amb l'objectiu de fer més atractiu i competitiu el teixit comercial, potenciem les bondats del xicotet comerç, tendes i comerç tradicional que conviuen amb comerços i serveis de major densitat, projectant Ontinyent com una moderna àrea comercial en moviment. Un estímul fet per i per a cadascun de vosaltres, clients d'aquest gran centre comercial obert.

Per tot açò, des dels establiments associats a Comerç In duem a terme un nou impuls en oferta, horaris, premis i avantatges per gaudir del Nadal en família, amb accions destacades com requereix l'esperit d'aquestes festes.

Esperem rebre la visita dels ciutadans d'Ontinyent, comarca i pobles veïns, atrets per la nostra àmplia varietat de comerços i diversitat de serveis. En els nostres establiments adherits els clients trobaran tot allò que necessiten: els millors productes d'alimentació, de llar, moda i complements, infantil, oci, papereria i llibreria, salut i bellesa, joieria i altres serveis. El regal idoni, la roba i detalls per a menjars i celebracions, últimes tendències i novetats entre els nostres associats.

 

Premis a la Fidelitat, de l'1 de desembre al 5 de gener

Aquest Nadal les teues compres en els Comerços i Serveis In tenen recompensa.

Per cada compra en els nostres establiments acumules una participació per al sorteig d'un premi de 200€ i dos premis de 100€. A més d'això, si pagues amb la targeta de Caixa Ontinyent els premis dupliquen la seua quantitat.

D'igual manera, les tendes i comerços que no disposen de Targeta In, oferiran als seus clients la mateixa possibilitat de guanyar aquests premis amb les compres realitzades. Els seus clients també participaran d'aquesta promoció emplenant un tiquet que dipositaran en les urnes corresponents posades a la disposició del públic. Entrant així a conformar l'àmplia borsa de participants del sorteig. I com sempre, els clients són els qui guanyen.

Aquest és un dels objectius principals de la unió dels comerços en l'Associació a més de promocionar el comerç a Ontinyent; servir de nexe entre comerciants i ciutadans, vinculant negocis i persones per construir una millor ciutat. Obtenint així millores de qualitat i servei que repercuteixen en un major grau de satisfacció dels compradors.

 

BASES DE LA PROMOCIÓ - Els números per al sorteig s'adjudicaran automàticament en passar la Targeta In. Es poden consultar els números adjudicats accedint al compte particular associat a cada targeta en: www.comercioin.com Període de participació: de l'1 de desembre al 5 de gener, tots dos inclosos. S'acumularà 1 número per cada euro de compra, a partir d'una compra mínima de 5€. El sorteig es realitzarà el 16 de gener. Es comunicarà telefònicament el resultat als afortunats guanyadors. També es publicarà el llistat de guanyadors a la web i xarxes socials de l'associació. Es convocarà un acte de lliurament de premis, i a partir de la seua recollida es disposa d'un termini d'un mes per utilitzar el premi en compres als Comerços In.

 

Horaris especials

Els establiments adherits a Comerç In t'ajuden en les teues compres nadalenques, amb un ampli horari d'obertura en el comerç urbà de la nostra ciutat. Les nostres oficines, tendes i comerços posen al teu abast múltiples i diversos productes i serveis per facilitar-te el trobar allò que més s'ajuste a les teues necessitats. Una variada oferta que juntament amb la flexibilitat d'horaris en aquestes festes converteix a la nostra zona comercial en un referent pel seu dinamisme i actualització constant davant les noves demandes dels consumidors.

El diumenge 18 i el dilluns 26 els comerços i serveis In estaran oberts durant tot el dia. Se sortejaran 10 premis de 30 euros cada dia entre els clients que passen la targeta In en realitzar les compres.

El divendres 23 i 30 de desembre, els comerços i serveis In estaran oberts fins a les 21.30 hores. Se sortejaran 5 premis de 20 euros cada dia entre els clients que passen la targeta In en horari especial en realitzar les compres.