Fecha Inicio: 10-01-2017
Fecha Finalización: 10-01-2017

Any rere any l’ Associació de Promoció del Comerç d’Ontinyent, Comerç In, mostra la seua solidaritaT en aquestes dates amb la tasca duta a terme per una de les entitats de caràcter social del municipi. La vinculació amb el teixit associatiu local és molt important per a una gestió mancomunada dels recursos de la nostra ciutat. La col·laboració i generació de sinergies ens permetrà seguir avançant en la promoció econòmica local i la consolidació d'un municipi dinàmic.

Gràcies a l'acció conjunta dels comerços i serveis associats es fa possible la cooperació amb una causa social de rellevància, involucrant i fent partíceps als diferents agents socioeconòmics de la millora d'oportunitats a la nostra ciutat. I dotant de major visibilitat, si cap, a institucions fonamentals en la construcció local d'una millor societat. Amb accions com aquesta volem posar en valor la Reponsabilitat Social de les Pymes comercials contribuint a fer ciutat, potenciant la idea que de tots junts podem aconseguir molt més.

 

Aquest any la Associació Càncer Ontinyent, serà la beneficiària d'aquesta ajuda. En acabar el Nadal farem el lliurament de 300€ solidaris a ANIMA.