Fecha Inicio: 01-12-2017
Fecha Finalización: 05-01-2018

Comerç In oferirà avantatges i premis especials per la campanya de l'1 de desembre al 5 de gener 

En un nou esforç per incentivar l'activitat econòmica a la nostra ciutat, els comerços i serveis del centre urbà d'Ontinyent donem inici a la Campanya de Nadal amb una nova campanya de fidelització.

Des dels establiments associats a Comerç In duem a terme un nou impuls en oferta, horaris, premis i avantatges per gaudir del Nadal en família, amb accions destacades com requereix l'esperit d'aquestes festes. I com sempre, els clients són els que guanyen.

Aquest és un dels objectius principals de la unió dels comerços en l'Associació a més de promocionar el comerç a Ontinyent; servir de nexe entre comerciants i ciutadans, vinculant negocis i persones per construir una millor ciutat. Obtenint així millores de qualitat i servei que repercuteixen en un major grau de satisfacció dels compradors.

 

Aquest Nadal les teues compres en els Comerços i Serveis In tenen recompensa.

Per cada compra en els nostres establiments acumules una participació per al sorteig d'un premi de 300€ i dos premis de 200€. A més d'això, si pagues amb la targeta de Caixa Ontinyent els premis dupliquen la seva quantitat.

D'igual manera, les tendes i comerços que no disposen de Targeta In, oferiran als seus clients la mateixa possibilitat de guanyar aquests premis amb les compres realitzades. Els seus clients també participaran d'esta promoció emplenant un tiquet que dipositaran en les urnes corresponents posades a la disposició del públic.

 

A més els diumenges 17, 24 i 31 obrirem per facilitar-vos les compres, i els dies 3, 4 i 5 tindrem un horari més ampli, tot això acompanyat del sorteig de 10 premis de 20€ cadascun d'aquests dies.

Esperem rebre la visita dels ciutadans d'Ontinyent, comarca i pobles veïns. En els nostres establiments adherits els clients trobaran tot allò que necessiten: els millors productes d'alimentació, de llar, moda i complements, infantil, oci, papereria i llibreria, salut i bellesa, joieria i altres serveis. El regal idoni, la roba i detalls per a menjars i celebracions, últimes tendències i novetats entre els nostres associats.

 

BASES DE LA PROMOCIÓ –

Els numeros per al sorteig s'adjudicaran automàticament en passar la Targeta In o emplenant una papereta en els comerços no adherits a la targeta.

Es poden consultar els numeros adjudicats accedint al compte particular associat a cada targeta en: www.comercioin.com. Període de participació: de l'1 de desembre al 5 de gener, els dos inclosos.

S'acumularà 1 numero per cada euro de compra, a partir d'una compra mínima de 5€.

El sorteig es realitzarà el 16 de gener.

Es comunicarà telefònicament el resultat als afortunats guanyadors. També es publicarà el llistat de guanyadors a la web i xarxes socials de l'associació. Es convocarà un acte de lliurament de premis

 

A partir del lliurament del premi es disposa d'un mes per utilitzar el premi en compres en els Comerços In.