Fecha Inicio: 03-03-2017
Fecha Finalización: 05-03-2017

Del 3 al 5 de març tindrà lloc una nova edició de la Fira Outlet de Comerç in, com a tancament de la campanya de rebaixes dels nostres comerços associats.

Tindrà lloc en el Carrer Major d’Ontinyent, en el baix situat en Maians, n 60, front a l’església de Sant Carles. Uns baixos comercials habilitats per a l’ocasió en els que, a mode de pop up Store, els comerciants liquidaran el seu gènere d’hivern. Aquest local acollirà la fira d’oportunitats en una aposta que es realitza per segona vegada a cobert, per major comoditat d’expositors i clients.

Allí els nostres visitants podran encontrar gran varietat de productes en sectors de moda i complements, infantil, joieria, deport i oci, decoració i òptica representats amb 14 participants en aquesta fira.

Els comerços In animen als clients a aprofitar més de 15 hores úniques en les que encontraran vertaderes oportunitats en productes de gran qualitat i primeres marques del xicotet comerç del centre urbà. Este serà un espai idoni on adquirir productes a preus increïbles de 5, 10 o 20€ i descomptes molt atractius, de inclòs més del 70%, que seran els principals reclams per al públic.

Recorda, des del divendres 3 de març fins al diumenge 5 de març, el recinte romandrà obert amb un horari molt atractiu, divendres de 17.30 a 21.30h, dissabte de 10.30 a 14.00 hores y de 17 a 21.30 hores i diumenge de 10.30 a 14.00.

Comerços Participants:

 

DECORACIÓ AMADEU ENQUADRES
ESPORT I OCI TWINNER Nº1 EN ZAPATILLAS
JOIERIA I COMPLEMENTS PLA COMPLEMENTS
MODA I COMPLEMENTS CARMELO NOVA SABATES
  LA TRASTIENDA MÁGICA
  SANTIAGO CANO
  STIVAL'S
  SUSI LENCERIA
MODA INFANTIL BURBUJAS DE PAPEL
  CALZADOS POPPINS
  LA CASA DE L'ARBRE
  MAYORAL
  PEQUES
ÒPTICA BORJA OPTICOS