Imprimeix
Categoria: CAMPANYES
Vist: 270
Fecha Inicio: 29-04-2017
Fecha Finalización: 07-05-2017

CELEBRA EL DIA DE LA MARE AMB COMERÇ IN

Els comerços i serveis In llancen la campanya del Dia de la Mare amb obsequis per a les mares i per a la mare que tots tenim en comú, la mare Terra.

Del 29 d’abril al 7 de maig els establiments associats a Comerç In rendeixen el seu particular homenatge a les nostres mares i a la mare terra, amb 1.000 plantes que es repartiran entre els comerços i serveis associats a Comerç In.

Amb aquesta campanya Comerç In junt amb els seus associats pretén complir amb un triple objectiu: realitzar un regal a les mares, enfortir el vincle mares-fills i educació, i fomentar la regeneració del medi ambient. 

Els clients a més d’encontrar el producte ideal (tant en moda, calçat, òptica...) per a regalar i felicitar a cada dona especial en el seu dia en els comerços del centre urbà de la ciutat podran ser obsequiats amb una xicoteta planta la qual portarà una etiqueta especificant els cuidats que es requereixen per a cuidar-la junt amb els fills fins que arribe el més de gener, moment en el que, amb motiu del dia de l’arbre es convidarà als clients i comerços a participar en una plantada a la muntanya de la nostra ciutat, realitzant així un regal per a la mare que tots tenim en comú: la mare terra.