Fecha Inicio: 21-10-2019
Fecha Finalización: 08-11-2019

El 21 d'octubre comença la revolució més IN: la campanya “UNEIX-TE A LA REVOLUCIÓ IN, amb la qual pretenem promocionar la nova targeta en el mòbil a través de l'APP + IN Ontinyent i premiar la fidelitat dels clients IN.

“Uneix-te a la revolució IN” és la campanya de llançament de la primera de les accions d'un projecte de digitalització del sector que aquesta desenvolupant l'associació de la mà de l’Ajuntament d’Ontinyent. Esta campanya de llançament compta, a més, amb el suport de Cámara València.

Des del 21 d'octubre fins al 8 de novembre, els clients de la targeta IN participareu a través de la nova app en la qual tindran accés a la seua targeta o amb el DNI, que a més d'acumular-los punts us assignarà participacions per al sorteig.

En aquells comerços i serveis IN, que no tinguen targeta, els clients també podeu participar, facilitant les dades que se us demane en el comerciant o encarregat de l'establiment.

Durant aquestes tres setmanes de promoció, es premiarà la fidelitat dels clients amb premis de fins a 200€ en tots els comerços i serveis IN adherits a la campanya. I a més tot aquell que descarregue la nova aplicació i utilitze la seua targeta +IN obtindrà 10 punts de regal en la seua targeta IN.

PREMIS:

-6 premis de 100€ millors clients

-1 premi de 100€ client de fora d'Ontinyent

-1 premi de 100€ client més fidel dels dissabtes.

-1 premi de 100€ al/a la millor seguidor/a

Els premis podran duplicar el seu import a 200€ quan el client afortunat haja efectuat almenys una compra utilitzant la targeta de la Caixa Ontinyent i haja gastat un import mínim de 200€.

Tots aquests premis es podran consumir en els establiments IN, entre el 18 i el 22 de novembre. A més, en alguns dels comerços i serveis In, els clients guanyadors obtindran un 20% de descompte addicional mitjançant un val per a la seua pròxima compra en el mateix establiment.

A més, hi haurà premi per al nostre millor seguidor en xarxes socials. Aprofitant que la nostra associació ha canviat d'imatge, hem llançat un sorteig per als seguidors de les nostres xarxes socials. Per a participar, deixeu en comentaris la vostra opinió sobre la nostra nova imatge i entrareu en el sorteig d'un xec per valor de 100€. Aquest xec no pot duplicar el seu valor.

La campanya “Uneix-te a la Revolució IN” compta també amb el suport de Caixa Ontinyent, la Generalitat Valenciana i la Cambra de Comerç de València a través del Pla de Suport al Comerç Minorista. Aquest Pla és finançat pels Fons Feder a través d'un conveni signat entre la secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Economia i Competitivitat i Càmara España que es desenvolupa en tot l'Estat a través de les territorials, que en aquest cas és Càmara València. Dins d'aquest conveni s'emmarquen 3 línies d'actuació: Tallers de Comerç a través dels quals es forma i sensibilitza al sector (dels quals a Ontinyent ha fet 10 tallers al llarg de tot l'any, finalitzant l'últim el pròxim 5 de novembre); diagnòstics d'innovació; i plans de dinamització del Comerç Urbà, en el qual s'emmarca aquesta campanya.

 

BASES DE LA CAMPANYA

Per a participar en el sorteig és necessari tindre descarregada l'APP + IN ONTINYENT i realitzar una compra en qualsevol comerç o servei In entre el 21 d'octubre i el 8 de novembre.

 • Si és client de la targeta +In, en passar la targeta ja participes automàticament en el sorteig.
 • Si el comerç no està adherit a la targeta, hauràs de donar les teues dades en el comerç que els anotarà per a la teua participació (nom i número de contacte).
 • Si descarregues la nova app i utilitzes una vegada la targeta, automàticament se t'acumularan 10 punts de regal en la teua targeta.
 • Per a participar en el sorteig es tindran en compte les compres realitzades entre el 21 d'octubre i el 8 de novembre superiors a 10€.
 • Hi haurà 6 premis de 100€ cadascun per a la clientela més fidels, que hagen realitzat com a mínim 4 compres superiors a 10€ en el període que dura la campanya
 • Hi haurà 1 premi de 100€ per al client/a més fidel d'un municipi de la comarca o comarques veïnes que haja realitzat almenys 4 compres superiors a 10€
 • Hi haurà 1 premi de 100€ per al client/a més fidel dels dissabtes que haja realitzat almenys 4 compres superiors a 10€. Per a això es tindran en compte les compres realitzades els 3 dissabtes (26 octubre, 2 i 9 de novembre)
 • Els 8 premis s'entregaran per a compres posteriors. No s'entregarà en efectiu.
 • Els 8 premis es podran duplicar, passant a ser de 200€ si el client/a a realitzat almenys 1 compra amb targeta de Caixa Ontinyent i ha acumulat un import de com a mínim 200€
 • Els premiats/ades s'extrauran l'11 de novembre i se'ls convocarà per a un acte de lliurament entre el 13 i 15 de novembre
 • Els premiat/ades podran consumir els seus premis en els comerços i serveis associats entre el 15 i el 22 de novembre.
 • Els premiats/ades en realitzar les seues compres entre el 15 i el 22 de novembre, a més, en ser clients Premium, tindran un 20% de les seues compres per a posteriors compres en els establiments que realitzen les seues compres. Els establiments adherits a la promoció del 20% són els que es detallen al final.

 

ESTABLIMENTS IN QUE PARTICIPEN EN AQUESTA CAMPAÑA.

Ací es pot veure la llista dels de comerços i serveis IN que participen en la campanya, entre els quals, es poden veure que establiments tenen el programa de la targeta IN, i que establiments ofereixen el 20% als clients guanyadors mitjançant un val per a pròximes compres.

 

COMERÇ

DIRECCIÓ

ALIMENTA

C. Jose Simó Marín, 5

APP INFORMATICA (PIO XII)

C. Pio XII, 30

BOCONCEPT

C. Martinez Valls, 17

BORJA ÓPTICOS

C. Gomis, 1

BURBUJAS DE PAPEL

Plaça la Concepció, 4

CANACO MODA URBANA

C. Dos de Maig, 87-Baix

CARN I COSES LA CHATETA

C. Escultor Julio Capuz, 9

CARNICERIA DONAT

Av. Daniel Gil, 43

CARNICERIA DONAT

Mercat Municipal Puesto 16

CARNICERIA DONAT

Av. Almaig, 54

CASADONNA

C.Martinez Valls, 21

CASAVERDA

Parc Mestre Ferrero, 4

CENTRE D'ESTÈTICA I BENESTAR IO

Av. Almaig, 36-Baix

CRISTINA GARCIA CENTRE ESTÈTICA

C. Martinez Valls, 50

DULCE BEBÉ

C. Furs, 22

EL ALUMINIO

Av. Francisco Cerdá, 42

EL COSTURERO

Av. daniel Gil, 64

ENQUADRES

C. Maians,77

ESTIL VISIÓ ÒPTICA

C. Salvador Tormo, 32

FOLGADO JOYERO

Av. Daniel Gil, 34

FORN L'ERMITETA

Av. Almaig, 45

GALLERY VISTALIA

Av. Daniel Gil, 36-A

IKEBANA

C. Pintor Segrelles, 7

INDIGO

C. Martinez Valls, 19

INTERSPORT RULL

C. Martinez Valls, 4

JACINTA FLORISTES

C. Dos de Maig, 193-Baix

JOIERIA DOMENECH

C. Maians, 2

JOIERIA REVERT

C.Martínez Valls, 47

JOIERIA TORREGROSA

C. Gomis, 58

L' ÒPTICA DE PAULA

C. Martínez Valls, 42

LA LLIBRERÍA

C. Martínez Valls, 18

MACU

C. Gomis, 4

MAYORAL

Parc Mestre Ferrero, 8

METROPOLIS

C. Martinez Valls, 39

MILAR EUGENIO SOLER

C. Music Ubeda, 8-Baix

MIRKOZUIN ZAPATOS

C. Martinez Valls, 49

NATURA FLORISTERIA

C. Gomis, 9

NITRA

C. Martinez Valls, 54

ONTIMOBIL

C. Jose Simo Marin, 22-Baix

ÓPTICAS CLARAVISIÓN

C. Martínez Valls, 29

ORIGAMI IMPRENTA DIGITAL Y PAPELERIA

Av. Daniel Gil, 68

PAPELERIA SOLER

Av. Albaida, 16

PEQUES

C. Martinez Valls, 45

PESCADOS MATIAS

Mercat Municipal Puesto 1-2

PLA COMPLEMENTS

C. Pio XII, 18

RACAL DONA

C. Pintor Segrelles, 16

ROSANFLOR

Av. Diputació, 1A

STIVAL'S

C. Gomis 43

SUPERJUGUETE

Av. Almaig, 36

SUSI LENCERÍA

C. José Iranzo, 31

TENDA D'ART

Av.Daniel Gil,36 baix

TRINIDAD GALBIS ATELIER

C. Salvador Tormo, 26

UKELELE

C. Martinez Valls, 32

VALERIA

C. Martinez Valls, 51A

VEINTINUEVE

C. Martinez Valls, 27

VODAFONE ONTINYENT

Av. Daniel Gil, 25

 

ESTABLIMENTS AMB EL 20% ADDICIONAL

COMERÇOS

ALIMENTA

BOCONCEPT

BOLSOS Y COMPLEMENTOS HELENA

BORJA ÓPTICOS

BURBUJAS DE PAPEL

CARN I COSES LA CHATETA

CENTRE D'ESTÈTICA I BENESTAR IO

EL ALUMINIO

ENQUADRES

FORN L'ERMITETA

GALLERY VISTALIA

INDIGO

INTERSPORT RULL

MACU

MAYORAL

MIRKOZUIN ZAPATOS

MUNDOCLASES

ÓPTICAS CLARAVISIÓN

RACAL DONA

SUPERJUGUETE

SUSI LENCERÍA

TENDA D'ART

UKELELE

 

Esta campanya compta amb el suport del Pla de Suport al Comerç Minorista finançat pels Fons Feder a través d'un conveni signat entre la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Economia i Competitivitat i Cambra Espanya que es desenvolupa en tota Espanya a través de les territorials, que en aquest cas és Cambra València.

Dins d'aquest conveni s'emmarquen 3 línies d'actuació:

- Tallers de Comerç a través dels quals es forma i sensibilitza al sector. Dels quals a Ontinyent s'han portat 10 tallers al llarg de tot l'any finalitzant l'últim el pròxim 5 de novembre

- Diagnòstics d'innovació

- Plans de dinamització del Comerç Urbà, en el qual s'emmarca aquesta campanya

A més, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament Ontinyent, la Generalitat València i Caixa Ontinyent.