Fecha Inicio: 12-11-2018
Fecha Finalización: 16-11-2018

10 anys amb tu, hi ha que celebrar-ho!!!!!!!

És per això que de l’1 al 15 de novembre t’esperen regals als nostres comerços i serveis. Als comerços i serveis d’Ontinyent pots trobar tot el que necessites (roba, calçat, alimentació, joieria, esports, oci, temps lliure, infantil, bellesa, òptica, llar, menaje...)

Llancem una campanya de celebració amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyet, Generalitat Valenciana, Camara Valencia, Camara España, Ministerio de Economi y Competitividad, Fondo Europeo de Desarrollo Regional.

 

Tenim premis per a repartir:

  • Si passes la targeta el dia 10 els teus punts es multipliquen per 10
  • Si presentes la teua targeta de Major Actiu als nostres comerços i serveis podràs guanyar un dels 10 premis de 10€, hauràs de fer una compra i a l’establiment anotaran el teu nom, cognoms i telèfon per participar al sorteig que es realitzarà en finalitzar la campanya. L’associació es posarà en contacte amb les persones guanyadores.
  • Del 2 al 13 sortegem 10 premis de 10€ cada dia al passar la targeta In. Els premis són instantanis, es carreguen automàticament a la targeta de la persona guanyadora que disposarà de 7 dies per a consumir el premi. Una vegada passat el termini, sinó s’ha consumit s’anul·larà el premi del saldo de la targeta
  • 20 entrades que sortegem per anar al teatre, 10 persones guanyadores de 2 entrades per a diferents obres al Teatre Echegaray: espectacle Estrella, espectacle Cyrano de Bergerac, espectacle Miguel de Molina al desnudo. A cada persona li tocaran dues entrades per a una de les obres.
  • Per participar has de passar la targeta o emplenar una bulleta als comerços i serveis In en realitzar una compra, en finalitzar la campanya es realitzarà el sorteig i l’associació es posarà en contacte amb les persones premiades per telèfon
  • per donar-te d’alta en la targeta aconsegueixes directament 10 punts de regal, i si ja la tens i la passes en tindràs 10 també (sols s’acumularan 10 punts de regal per persona titular de la targeta)
  • si et dones d’alta a la llista de difusió de WhatsApp, 10 punts de regal. Per donar-te d’alta has d’enviar un missatge amb el nom i cognoms i la paraula ALTA al telèfon 615218486

  Perque A comerç In celebrem 10 anys amb tu.

   

  Tant les fotos com els noms de les persones guanyadores es podran publicar a les xarxes socials de l’associació.