Imprimeix
Categoria: CAMPANYES
Vist: 274
Fecha Inicio: 30-04-2018
Fecha Finalización: 06-05-2018

CELEBRA EL DIA DE LA MARE AMB PREMIS EN COMERÇ IN

Els comerços i serveis In llancen la campanya del Dia de la Mare amb premis

Del 30 d'abril al 6 de maig els establiments associats a Comerç In rendeixen un particular homenatge a les nostres mares i a totes les dones que ho són i que tots tenim a prop. En una data tan assenyalada, no ha de faltar un detall o obsequi amb el qual celebrar aquesta data familiar.


A més de trobar el producte ideal per regalar en les nostres tendes i serveis, amb el qual agrair i felicitar a aquesta dona especial en el seu moment, els clients en passar la targeta In en les seues compres en el període del 30 d'abril al 6 de maig, entraran en el sorteig d'un premi de 50€, i els dies 4 i 5 de maig hi haurà 5 premis instantanis de 20€ cadascun dels dos dies. 

BASES DEL SORTEIG:

Se sortejarà 1 premis de 50€ entre totes les compres realitzades durant la campanya que hagen passat la Targeta In. La participació és molt senzilla: per passar la Targeta In el programa assignarà els números de participació que després entraran en el sorteig. L'import del premi es carregarà automàticament en el saldo acumulat de la Targeta In de cadascun dels guanyadors. A partir del dia de la recàrrega instantània dels premis, els afortunats o afortunades tindran 1 mes per poder consumir el premi en qualsevol dels comerç i serveis in que passen la targeta In. Es publicarà a les xarxes socials el nom i la foto dels guanyadors.