Fecha Inicio: 05-04-2018
Fecha Finalización: 28-12-2018

IN, Comerç i Serveis a Ontinyent celebra la seua majoria d'edat

Representants de comerços i serveis de la ciutat van celebrar anit el seu 18 aniversari arropats per una important representació del món polític i associatiu


L’Associació de Promoció del Comerç d’Ontinyent celebrava aquest dijous els seus 18 anys de trajectòria. A l'acte, que va tindre lloc en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, acudia l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, el conseller d'Economia, Rafael Climent i la secretària autonòmica, Blanca Marín, a més de portaveus i regidors dels diferents partits polítics que conformen l'Ajuntament de la localitat.En la celebració es comptava amb la participació dels 5 presidents que ha tingut l'associació en els seus 18 anys de vida. Tots ells destacaven de l'entitat el dinamisme que ha tingut i la important contribució per a la millora del sector i de la ciutat, amb accions pioneres i innovadores com la Targeta de Fidelització, que va ser la primera a Espanya, el Ontrivial, la Fira Outlet, la Nit Oberta, entre altres de les innumerables accions dutes a terme durant tots aquests anys. 


A més. els presidents van mostrar el seu suport a la nova presidenta, Mª José Alhambra, nomenament que es donava a conèixer en aquest dia especial i que marcarà una nova etapa dins de l'associació, sent la primera dona a ostentar el càrrec.L'acte comptava també amb el recolzament del vicepresident i membres de l'equip de Confecomerç, la nova Confederació del Comerç de la Comunitat Valenciana, de la qual també forma part l’Associació de Promoció del Comerç d’Ontinyent. D'altra banda, el món empresarial també va voler demostrar el seu recolzament i cooperació, acudint representants de COEVAL, ATEVAL, Càmara València, Caixa Ontinyent, així com d'altres associacions de comerç i sectors empresarials de la ciutat. Nombroses associacions veïnals, culturals i socials també es van sumar a aquesta celebració, així com ex alcaldes i regidors de la ciutat.Des de Comerç IN destacar la important llavor duta a terme durant aquests 18 anys gràcies al suport i la cooperació de totes les institucions i associacions presents, ja que tot l'aconseguit és fruit del treball conjunt de tots els agents, tant actuals com els que han estat durant aquests anys.