Fecha Inicio: 23-10-2017
Fecha Finalización: 08-11-2017

A peu pels aparadors 

Els comerços i serveis In com a membres de la nostra ciutat ens preocupem pel nostre entorn, i per això llancem la nova campanya A peu pels aparadors

En comerç In apostem per la sostenibilitat i per això et proposem que deixes el cotxe i gaudisques dels passejos pels nostres carrers, dels nostres aparadors on podràs veure les ultimes novetats i tendències en moda, calçat, decoració, llar, joieria, infantil, mobles, menaje, moda intima, ulleres, complements.... una gran varietat de productes i també de la bona alimentació.

Fins al 8 de novembre als aparadors dels comerços i serveis In trobaràs consells i frases que et faran reflexionar i et donaran idees per millorar la mobilitat, la sostenibilitat, el reciclatge i en definitiva el nostre entorn, perquè el xicotet comerç del centre urbà de la nostra ciutat volem volem contribuir per a què entre totes i tots millorem el nostre medi ambient.

Si participes en esta campanya podràs guanyar 1 bicicleta, 5 smartwatch i altre smartwatch si particpes al concurs de Facebook que et proposem.

FUNCIONAMENT DE LA CAMPANYA
Per a participar en esta campanya caldrà omplir en el fullet que trobaràs als nostres Comerços i Serveis, 15 frases que trobaràs als aparadors. El teu fullet podràs depositar-lo a les urnes que trobaràs als establiments participants, a les oficines de Comerç In (Maians 19) o a les bústies que hi haurà a les activitats de matí i vesprada de la Festa de la mobilitat i el reciclatge del dia 11 de novembre.
Si ho desitges, també pots participar a través de Facebook. Escriu una frase o envia un vídeo relacionat amb la temàtica al mur de Comercio In fins el dia 30 d’octubre. A partir d’ahí nosaltres publicarem totes les frases i vídeos rebuts adjudicant-los un numero, el número que més persones selecione serà el guanyador o guanyadora del smartwatch

BASES DE LA CAMPANYA:
- Duració de la campanya: del 23 octubre al 8 de novembre
- Data del sorteig: el sorteig es realitzarà el dia 11 per la vestrada en la Festa de la Mobilitat i el Reciclatge al carrer Martinez Valls.
- Als guanyadors se’ls informarà per via telefònica i també es publicarà en la web de Comerç In i en les xarxes socials. Se’ls indicarà una data pel lliurament dels premis corresponents a la seu de Comerç In.
- El premi inclou fer-se una foto, per a ser publicada a les nostres xarxes socials i la pagina web.