Imprimeix
Categoria: CAMPANYES
Vist: 304
Fecha Inicio: 20-11-2017
Fecha Finalización: 20-11-2017

Els comerços In d’Ontinyent iniciaran la pròxima setmana la apertura especial de diversos comerços i serveis In el dilluns de Fira, festiu local. Així, el ,matí del 21 de novembre veïns i visitants trobaran oberts els establiments associats que facilitaran les seues compres amb premis i promocions especials. Totes les compres realitzades durant este matí entraran en el sorteig de 10 premis de 20€, amb tan sols passar la Targeta In.

Els comerços oberts seràn els següents: 


- Amadeu Boscà Enquadres
- BoConcept
- CArmelo Nova Sabates
-El Aluminio
- Interesport Rull
- Metropolis
- Mirkozuin Zapatos
- Stival's


Una oportunitat per avançar les compres de Nadal a preus molt competitius en moda home, dona i xiquets, llenceria, calçat, complements, joieria, òptiques, alimentació, salut i benestar, deport, oci i tecnologia, joguets, llar o decoració. Els premis s'han de consumir en 24hores. Es tracta de premis instantanis que s'acumulen a la targeta del guanaydor per a la seua següent compra.

- - BASES DEL SORTEIG

Es sortejaran 10 premis de 20€ entre els que compren durant aquesta campanya; per a participar en el sorteig simplement hi haurà que passar la targeta In al realitzar compres i en ella s’adjudicaran els números amb els que participes en el sorteig. En el moment de la compra, al afortunat se li comunica el premi que ha obtingut, i es carrega posteriorment en el saldo de la targeta de fidelització del comprador, després de convocar-lo en un acte de entrega en la seu de la Associació.