Fecha Inicio: 17-12-2013
Fecha Finalización: 17-12-2013

Per segon any consecutiu, Comerç In obri la seua botiga Outlet, que unix en un mateix punt de venda a diversos comerços amb productes amb grans descomptes de manera que el client podrà trobar en un mateix punt de venda tot tipus de productes a preus molt rebaixats, perquè este nadal ningú es quede sense regal. La botiga romandrà oberta fins al 5 de gener, al principi de Sant Domingo. Amb esta acció, Comerç In continua apostant per la innovació, planejant en la ciutat una vegada més, el que es coneix com botigues Pop-Up, que són punts de venda efímers i temporals que durant un període de temps determinat busquen impactar, sorprendre o simplement acostar els productes al client final.

I és en estes dates, Nadal, època de l'any en què es produïx un increment i una concentració de les vendes, que atrau la posada en marxa de diferents accions de promoció dirigides al consumidor, on més prolifera este nou fenomen.

En l'Outlet In, els clients poden trobar roba d'home, dona, xiquets, jóvens, de festa i cerimònia, ulleres, joieria, rellotges, complements, bosses de mà, articles de llar, parament de taula i cuina, decoració, detalls per a regals, etc; en horari comercial, inclosos els diumenges. Els comerços participants són:

Borja ópticos Ikebana Carmen Canalejas Juanjo Oltra by Ando Ando El Aluminio Loli Boutique Estil Visió Òptica Nitra Folgado Joyeros Vaello menaje

L'horari serà: Matins: 10.30 a 13.30

Vesprades: 17.30 a 20.30