Fecha Inicio: 16-05-2014
Fecha Finalización: 16-05-2014

El divendres 16 de maig hi haurà 22 Comerços In participant en una iniciativa conjunta amb grans descomptes a Ontinyent.

Seguint l'objectiu de potenciar les les vendes en la pròpia ciutat, els comerciants proposen descomptes fins al 70% en un total de 22 comerços que van des de joieries, passant per òptiques, floristeries, centres de bellesa, parament per a llar, roba de dona, roba d'home, sabates o complementos...

La novetat d'enguany radicarà en els horaris ja que el divendres 16 de maig els comerços obriran les seues portes a les Deu del matí i no les tancaran fins a les Deu de la nit, d'ací l'enginyós nom que els comerciants han buscat a esta nova iniciativa: "DIA D".

L'horari de migdia en què romandran oberts ininterrompudament els comerços In participants ens oferiran avantatges afegides: descomptes especials i premis directes de 5 i 10 €, en concret es regalaran 40 premis de 5€ i 10 premis de 10€, durant esta franja horària, la qual cosa fan un total de 300€.

Al llarg de la setmana seran buzoneados 30.000 fullets informatius tant a Ontinyent, com en la seua comarca i Mur d'Alcoi on es podran consultar les ofertes en detall, inclosa les especials en l'horari de migdia i el pla d'ubicació dels comerços participants. No obstant en la web de l'associació www.comrcionin.com i en les seues xarxes socials es pot consultar el programa complet.

La campanya compta amb el suport de l'Ajuntament d'Ontinyent i la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació que engloba la Direcció General de Comerç.