Fecha Inicio: 21-06-2014
Fecha Finalización: 21-06-2014

El dissabte 21 de juny, de 18 a 23 hores, els Comerços In participen en una iniciativa conjunta amb grans descomptes a Ontinyent

Amb l'objectiu de donar el tret de sortida al període de rebaixes d'estiu i de potenciar les vendes en la pròpia ciutat, els Comerços In plantegen fer-ho de la millor manera, amb un Fiesta. Aquest tipus d'accions de conjunt, unificades donen més vida al centre urbà de la ciutat alhora que potencien la imatge de l'associació, del centre com un centre comercial obert.

Un dia festiu, amb horari especial ja que romandran oberts des de les 18 fins a les 23 hores, o fins que els clients vulguin. I en el que podran trobar descomptes de fins al 50% en què van des d'òptiques, parament per a la llar, decoració, electrodomèstics, roba infantil, roba de dona, roba d'home, sabates o complements ...

La novetat radicarà en els horaris ja que els comerços obriran les seves portes a les sis de la tarda i no les tancaran fins a les onze de la nit, i que per primera vegada, es marcaran un dia com a inici de rebaixes d'estiu, ja que aquest període de rebaixes no queda clar la seva arrencada per als clients, com passa a les rebaixes d'hivern que tots tenim clar que comencen el dia 7 de gener. D'aquesta manera, els Comerços In pretenen posar també data clau a l'inici de rebaixes d'estiu, perquè d'aquesta manera els clients tinguin clar quan comencen.

Com tota festa, al vespre tindrà promocions úniques per a aquest dia, i premis, ja que se sortejaran 5 entrades per al concert de Malú, que organitza l'Ajuntament d'Ontinyent, el dimecres 20 d'agost.

S'ha editat un plànol amb un resum de les ofertes d'aquesta nit, tot i que encara hi haurà més ofertes de comerços associats; que, per facilitar al client que es pugui organitzar les compres.