Fecha Inicio: 08-10-2014
Fecha Finalización: 08-10-2014

Puntapunt és la nova campanya de dinamització dels xicotets comerços i serveis del centre urbà d'Ontinyent, llançada per Comerç In. Una campanya innovadora, ja que es realitzarà tenint com a base l'app, Lo + in Ontinyent, utilitzant les noves tecnologies i també, les noves tècniques de màrqueting com el Gaming.

La campanya potenciarà la interacció del client amb els comerços i serveis entre el 8 d'octubre i el 8 de novembre. Està basada en una gimcana i, consistirà en què els clients aniran fent proves, escanejant codis qr, en els diferents establiments i aniran acumulant punts per participar en el sorteig de 2 tablets Samsumg i 2 targetes regal de 50 €.

Les diferents proves que es plantegen estan pensades perquè el client pugua acumular fàcilment els 100 punts mínims per poder participar en el sorteig, sempre tenint en compte les diferents fases del procés de compra.

Una prova convida els veïns a passejar per la ciutat, veure els aparadors i descobrir la gran varietat de comerços i serveis exitents a la ciutat; una altra convida els ciutadans a entrar dins i conèixer més els nostres comerços. Aquestes dues proves permeten als veïns participar en la campanya sense necessitat de comprar però si d'interactuar, i com participen 50 establiments poden aconseguir suficients punts per a participar del sorteig i amb diverses participacions, ja que cada 100 punts se'ls atorga una participació per el sorteig. Però a més, podran aconseguir 10 punts més cada vegada que realitzen una compra amb el que es premiarà la fidelitat dels clients als nostres comerços. I, en darrer lloc, es persegueix que l'app la tinguen al seu abast com més clients millor, de manera que es convida als usuaris a ajudar en la seva difusió, obtenint 5 punts.

 

BASES DE LA CAMPANYA

Per participar en el sorteig caldrà aconseguir un mínim de 100 punts. Cada 100 punts que aconsegueixis obtindràs 1 número per al sorteig, així 100 punts 1 numero, 200 punts 2 números, 300 punts 3 números ..............

El sorteig es realitzarà el 12 de novembre. Un cop realitzat el sorteig, es donarà a conèixer el nom dels guanyadors a través dels comerços, les xarxes socials i els mitjans de comunicació.

Els premis seran: 2 tablets Samsung i 2 targetes regal de 50 € cadascuna; per la qual cosa hi haurà un total de 4 premiats.

Els afortunats seran convocats a un acte de lliurament dels premis en què es realitzaran fotografies que seran difoses a través de les xarxes i web de l'associació. Si ets afortunat amb una de les targetes regal, disposaràs de 30 dies per consumir-la en els diferents comerços i serveis pertanyents a l'associació.

Les diferents maneres en què podràs acumular punts són:

- 5 punts, punts per cada codi que estarà disponible en els aparadors dels participants. Aquest codi es podrà descarregar una única vegada per cada usuari en cada aparador.

- 10 punts, trobant un codi col·locat dins dels establiments. Aquest codi es podrà descarregar una única vegada per cada usuari en cada establiment

- 10 punts, per cada compra que facis. Aquest codi el podràs escanejar tantes vegades com compres, sense límit.

- 5 punts, per cada amic que li recomanis l'aplicació i la descarregue. Com més amics convides i se la descarreguen, més punts acumularàs.