Imprimeix
Categoria: CAMPANYES
Vist: 255
Fecha Inicio: 01-09-2015
Fecha Finalización: 30-09-2015


Les teues compres per començar bé la temporada tenen recompensa, guanya una targeta regal de 100€ i dos de 50€ cadascuna.

De l'1 al 30 de setembre comerços i serveis In ens ajuden després de les vacances a preparar tot el necessari per al nou curs escolar i la tornada a casa.

Els establiments associats disposen de tots els articles i productes imprescindibles per ajudar a les famílies a portar millor les compres de setembre: llibreria, papereria, informàtica, material escolar i esportiu, llar i decoració, moda infantil...

En el comerç del centre urbà d'Ontinyent es troba la millor oferta per cubrir totes les necessitats de les famílies davant la tornada al cole: varietat, qualitat, bons preus i premis per a les compres.

Durant el mes de setembre, els clients que facen les seues compres en els comerços i serveis In participants, entraran en el sorteig d'una targeta regal de 100€ i dos de 50€ cadascuna.

Els comerços i serveis participants en la campanya són:

Infantil: BABULI, BURBUJAS DE PAPEL, DULCEBEBÉ, CALZADOS POPPINS, MAYORAL I PEQUES

Llibreria i papereria: LA LLIBRERIA i LLUNA GRAPHICS

Oci i esport: INTERSPORT RULL, NITRA, TWINNER Nº 1 EN ZAPATILLAS

Llar i decoració: AMADEU BOSCÀ ENQUADRES, BOCONCEPT, EL ALUMINIO, MILAR EUGENIO SOLER I VAELLO CUINA

Floristeria i decoració: IKEBANA I JACINTA FLORISTES

Calçat: MIRKOZUIN ZAPATOS

Informàtica: APP INFORMATICA PIO XII

 

Els avantatges del comerç local són molts i no s’han de deixar passar. Aprofita la campanya de Comerç In i eixiràs guanyant.

BASES DEL SORTEIG:

• Participaran en el sorteig totes les compres efectuades entre l'1 i el 30 de setembre

• Per participar en el sorteig de les targetes regal tan sols has de passar la teua targeta In al realitzar les compres.

• El premi obtingut ha de consumir-se en els establiments associats a Comerç In en els 30 dies següents al seu lliurament.

• Als premiats se'ls comunicarà per telèfon, es publicarà en els establiments associats i en els mitjans de comunicació se'ls convocarà a un acte de lliurament de premis.