Fecha Inicio: 03-10-2015
Fecha Finalización: 31-10-2015

DESCOBREIX ONTINYENT, UNA NOVA CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL PER REVALORITZAR LA NOSTRA CIUTAT

Del 3 al 31 d’Octubre els comerços i serveis In plenaran els aparadors d’imatges representatives d’Ontinyent 

La nova campanya de promoció del comerç del centre urbà, “Descobreix Ontinyent”, té com a objectiu enfortir els lligams entre el sector comercial i de serveis, el turisme i la ciutat on es desenvolupen. Amb l’exposició de fotografies a gran format en els aparadors dels establiments comercials associats, Comerç In us convida a conèixer, recordar o gaudir dels béns i atractius de la nostra ciutat.

Interactua amb els aparadors amb imatges d’Ontinyent i guanya premis. Participa en el sorteig de 2 tablets i 4 targetes regal de 100 € amb publicacions a les xarxes socials o completant els futllets que trobaràs als comerços i serveis.

Entra als establiments i ompli el teu álbum d’Ontinyent. Col.lecciona els cromos de la campanya amb cadscuna de les teues compres. 

Visita els nostres comerços on trobaràs la millor moda, calçat, complements, llar decoració, esport, oci, llibreria, alimentació…

I posa en valor, per mig dels comerços, la teua ciutat. 

 

FUNCIONAMENT DE LA CAMPANYA:

Els àlbums i cromos de la campanya estaran disponibles als 62 comerços i serveis associats. Els àlbums es repartiran gratuitament a tots aquells que ho sol.liciten en visitar els establiments. En el cas dels cromos, estos es lliuraran per cada compra que realitce el client; hi ha 36 cromos disponibles.

Als comerços i serveis també es trobaran els futllets que clients i visitants poden completar indicant el nom del comerç i la fotografia que exposa per tal de participar al sorteig de diferents premis.Entre aquells que omplin almenys 15 noms d’establiments i fotografies es sortejaran 2 tablets i 2 targetes regal de 100 €.

Els futllets es dipositaran en les urnes que molts comerços In habilitaran per a la campanya. També a la seu de Comerç In, a la Casa de Cultura -Palau dels Barons de Santa Bàrbara, a la Biblioteca Sant Josep i al Centre Cultural Caixa Ontinyent podran trobar-se aquestes urnes. 

 

BASES DE LA CAMPANYA:
- Duració de la campanya: del 3 al 31 d’octubre
- Data del sorteig: finalitzada la campanya, entre totes les fitxes dipositades a les urnes repartides pels diferents punts comercials i culturals de la ciutat, s’extrauran per sorteig les participaciones guanyadores.
- Sobre la participació per mig de les xarxes socials: poden optar als premis aquells que pugen al Facebbok de l’Associació un selfie davant d’un dels aparadors dels comerços associats, amb la imatge de la ciutat que aquests exposen per a la campanya. Entre les fotografies publicades que obtinguen major número de “me gusta” es sortejaran dos targetes regal de 100 €.
- Als guanyadors se’ls informarà per via telefònica i també es publicarà en la web de Comerç In i en les xarxes socials. Es convocarà al lliurament dels premis corresponents a la seu del Comerç In. en data propera.