Associació de Promoció del Comerç d’Ontinyent és una associació empresarial, que està integrada per empresaris del sector comercio i serveis, que es plantegen la missió de convertir Ontinyent en una verdadera ciutat comercial on poder conviure amb la vida laboral, social, cultural, d'oci, compres... fent-les vives, transitades, actives i sostenibles.

Naix per donar resposta i impulsar la innovació i competitivitat de les empreses situades al centre urbà, les pymes comercials integrants obtenen una sèrie d'economies externes “passives” com són la innovació, l'aprenentatge, la informació i les oportunitats, que de forma individual no podrien aconseguir.

Encaminant totes les nostres iniciatives cap a la missió de contribuir eficaçment a la modernització i innovació del teixit comercial i de serveis del centre urbà d'Ontinyent, no només s'aconsegueix augmentar la competitivitat de les empreses situades al centre urbà, (espai compacte, amb alta concentració de comerços) sinó que al mateix temps aconseguim augmentar la competitivitat de la nostra ciutat a través del manteniment de les estructures socials, urbanístiques i monumentals, en les quals el comerç desenvolupa un paper vital.

Oferim serveis que moltes de les pymes comercials i de serveis no podrien aconseguir pels seus propis mitjans i coordinem accions necessàries per a la promoció del mercat de l'àrea comercial d'Ontinyent i Comarca.

És destacable la col·laboració que, estem duent a terme al costat d'altres Associacions de Comerciants d'altres ciutats, així com amb diferents Organismes i Institucions, en el desenvolupament de projectes de cooperació, amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat dels nostres comerços a través d'accions conjuntes que permetin potenciar la innovació, formació, les economies d'escala i les noves tecnologies.

El nostre Objectiu és posicionar el Centre Comercial d'Àrea Urbana d'Ontinyent com a destinació comercial de referència a la seva àrea d'influència, mitjançant accions de captació de nous clients, fidelització dels ja existents i dinamització de l'entorn comercial i generar vincles entre els comerciants com a agents actius responsables i compromesos amb la ciutat, el seu entorn i les seves persones. Tot això, tenint clars valors de sostenibilitat, igualtat, suport a la cultura i les causes socials, a la defensa del patrimoni.

D'aquesta forma augmentem la competitivitat de les PYMES associades. I tot això amb la finalitat d'aconseguir un posicionament estratègic al mercat local i comarcal.

La nostra associació és part activa en les decisions que afecten al sector i a la ciutat, estant representada en diferents fòrums i comissions.

En 2009 rep accèssit en la categoria de Premis Nacionals de Centres Comercials Oberts d'Espanya del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme